Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το νέο ξεκίνημα στον ΣΚΑΙ, το Love Island και η επανασύνδεση με τον πρώην σύζυγό της

Καλοκαίρι ριζικών αλλαγών για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία μετά την επανασύνδεση με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Καραβασάνη, έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους του ΣΚΑΙ για την παρουσίαση του Love Island.

Καθόλου τυχαίο βέβαια ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ζει το δικό της ερωτικό καλοκαίρι στα Κουφονήσια. Μπορεί οι διακοπές της αρχικά να ξεκίνησαν δίπλα στην Έλενα Χριστοπούλου ωστόσο ο Γιάννης Καραβασάνης σύντομα βρέθηκε στο πλευρό της.

Όπως αποκάλυψε πρόσφατα το περιοδικό Hello το πρώην ζευγάρι είναι ξανά μαζί! 

Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Γιάννης Καραβασάνης: Το Love Story

Η πρώτη τους γνωριμία έγινε το 2010 όταν ο Γιάννης Καραβασάνης και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ερωτεύτηκαν, ξεκινώντας μια νέα σχέση.

Το γνωστό μοντέλο και ο γοητευτικός αρχιτέκτονας έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα, αν και η σχέση τους πέρασε πολλές δυσκολίες. Η Ηλιάνα ζούσε μόνιμα στις ΗΠΑ και της έλειπε αρκετά ο σύντροφός της ο οποίος βρισκόταν στον Βόλο.

Μερικά χρόνια μετά, το  2015 ο έρωτας του ζευγαριού επισφραγίστηκε όταν ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και επισημοποίησε τη σχέση του στο Los Angeles, με κουμπάρους την Γιάννα Τερζή και τον Δημήτρη Γιαννέτο.

Ένας γάμος ο οποίος αποκαλύφθηκε αρκετά χρόνια μετά, όταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μας συστήθηκε τηλεοπτικά ως κριτής του GNTM. Μόνο που εκείνη την περίοδο το ζευγάρι είχε ήδη χωρίσει, ακολουθώντας χωριστούς δρόμους. Το γνωστό μοντέλο δεν αναφέρθηκε ποτέ στον γάμο της με τον Γιάννη Καραβασάνη.

Τέσσερα χρόνια μετά τον χωρισμό τους, η Ηλιάννα Παπαγεωργίου και ο Γιάννης Καραβασάνης είναι ξανά μαζί και ερωτευμένοι.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον ΣΚΑΙ

«Ο ΣΚΑΪ φέρνει στις οθόνες μας την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, το πιο fun ριάλιτι γνωριμιών, με παρουσιάστρια, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η εκθαμβωτική Ηλιάνα Παπαγεωργίου μας ξεναγεί στον συναρπαστικό κόσμο του «Love Island»! Η love guard του παιχνιδιού δε «μασάει» τα λόγια της, υποκλίνεται μόνο μπροστά στην αληθινή αγάπη», ανέφερε η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou)

Love Island – Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΙ

 

Το Love Island έρχεται σαν ένα μεγάλο καλοκαιρινό πάρτι στην καρδιά του χειμώνα και έχει έναν και μοναδικό στόχο: την αγάπη!

Το Love Island θα μας συστήσει ξεχωριστές προσωπικότητες που θα ταξιδέψουν στην εξωτική Τενερίφη, με μοναδικό στόχο να ζήσουν τον απόλυτο έρωτα και να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο με φόντο ένα ειδυλλιακό περιβάλλον.

Το φλερτ είναι ο πρωταγωνιστής στο Love Island, όμως ξεχωριστό ρόλο έχουν και οι τηλεθεατές καθώς μέσω ενός ειδικού app, όχι μόνο θα βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τη βίλα στην οποία θα συγκατοικούν οι παίκτες απομονωμένοι, αλλά θα ορίζουν και τις εξελίξεις στο παιχνίδι!

Ποιος θα καταφέρει να βρει τον έρωτα ανάμεσα στους συγκάτοικούς του; Ποιος θα τολμήσει να γίνει το… τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση και σε τι πειρασμούς θα βάλει το τηλεοπτικό κοινό τους συμμετέχοντες;

Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Τρέλανε τα Κουφουνήσια με τις πόζες της

Και το φετινό καλοκαίρι, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εντυπωσίασε με τις άψογες αναλογίες της, αλλά και τις εμφανίσεις της κατά την διάρκεια των διακοπών της.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τη νέα σεζόν δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΙ, πανέτοιμη να μας ξεναγήσει στο Love Island – Λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού, η παρουσιάστρια ενημέρωσε και μέσω instagram για το νέο της τηλεοπτικό βήμα!

 

Φωτογραφίες: Instagram – Περιοδικό Hello

Read More

And More