Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το σχόλιο για την εμφάνιση της Έλενας Χριστοπούλου στο δεύτερο Gala του My Style Rocks

Το βράδυ της Παρασκευής βρήκε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο σπίτι της. Η μελαχρινή καλλονή επέλεξε να ξεκουραστεί και να περάσει μερικές στιγμές χαλάρωσης στον καναπές της, παρακολουθώντας το δεύτερο Gala του My Style Rocks.

Το μοντέλο, πέρα από το κομμάτι της μόδας που την ενδιαφέρει πολύ, έχει ακόμη έναν λόγο να παρακολουθεί το συγκεκριμένο show, καθώς στην κριτική επιτροπή του βρίσκεται η μάνατζέρ της, Έλενα Χριστοπούλου.

Οι δυο γυναίκες, ωστόσο, εκτός από την επαγγελματική σχέση που τους συνδέει, είναι πολύ καλές φίλες και, μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τις έχει απαθανατίσει σε κοινές εξόδους τους.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ως λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, δεν δίστασε να ενημερώσει τους followers της ότι παρακολουθεί το reality μόδας μέσα από ένα instastory που έκανε λίγα λεπτά αφότου ξεκίνησε η προβολή του.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα βίντεο που έβγαλε με το κινητό της την τηλεόραση καθώς η booker μοντέλων έκανε την είσοδό της στο πλατό, κάνοντας έτσι ένα σχόλιο για το look της.  «πω πω ρε mother», έγραψε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας δίπλα μία κόκκινη καρδιά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More