Ηλίας Γκιώνης: Το δημόσιο μήνυμά του μετά τη μήνυση που κατατέθηκε εις βάρος του από τον Φιντιρίκο

Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Κυριακής μέσα από την εκπομπή «Τι λες τώρα», ο Δημήτρης Φιντιρίκος κατέθεσε μήνυση εις βάρος του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη.

Ο Ηλίας Γκιώνης ήταν εκείνος που έφερε στο φως της δημοσιότητας την υπόθεση βιασμού μιας 24χρονης γυναίκας στην Θεσσαλονίκη, αναφέροντας ότι ο γνωστός επιχειρηματίας ενεπλάκη στην υπόθεση κάτι που ο ίδιος διέψευσε κατηγορηματικά.

Μόλις ο ακτιβιστής ενημερώθηκε ότι εκκρεμεί αυτόφωρο εξαιτίας της μήνυσης που του κατατέθηκε από τον Δημήτρη Φιντιρίκο έστειλε το δικό του μήνυμα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Ενημερώθηκα από την τηλεόραση ότι εκκρεμεί αυτόφωρη διαδικασία εναντίον μου μετά από την μήνυση που κατέθεσε ο Φιντιρίκος. Παράλληλα η έρευνα συνεχίζεται, εμπλέκονται πολιτικοί εκπρόσωποι σε αυτό το κύκλωμα όπως και παιδιά καθώς πρέπει εφοπλιστών.

Είμαι καλά, η έρευνα συνεχίζεται και από εμένα και από επαγγελματίες στον χώρο δημοσιογράφους και σύντομα θα δημοσιοποιήσουν νέες εξελίξεις για την υπόθεση! Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη και συνεχίζουμε δυναμικά!» έγραψε ο Ηλίας Γκιώνης.

 

Read More

And More