Ηλίας Γκότσης: Είναι ο πιο γοητευτικός Έλληνας στο Tik Tok και τα βίντεο που έχει κάνει πρέπει να τα δεις!

Το Tik Tok, τώρα που είμαστε κλεισμένοι μέσα στο σπίτι λόγω κορονοϊού, είναι η… ένοχη απόλαυσή μας. Θα είμαστε ειλικρινείς μαζί σου. Δεν είναι λίγα τα βίντεο που κάνουμε σπίτι μας, αλλά δεν τα δημοσιεύουμε ποτέ. Τα ανταλλάσσουμε μόνο με τους φίλους μας για να γελάμε.

Από ότι έχουμε παρατηρήσει, όμως, το ίδιο συμβαίνει και με αρκετούς Έλληνες celebrities, όπως η Μαίρη Συνατσάκη, η Ελένη Φουρέιρα, η Χριστίνα Μπόμπα, ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Άκης Πετρετζίκης. Τα βίντεο που «ανεβάζουν» κερδίζουν τις εντυπώσεις και χιλιάδες likes.

Βέβαια, ένας από τους δικούς μας αγαπημένους Έλληνες Tik Tokers δεν είναι άλλος από τον Ηλία Γκότση. Ο κούκλος personal trainer έχει διαθέτει έναν “δυνατό” λογαριασμό με περισσότερους από 100 χιλιάδες followers και σχεδόν ενάμιση εκατομμύριο likes συνολικά στα βίντεο που έχει “ανεβάσει” .

Ο νικητής του Survivor 2 στηρίζει το «Μένουμε Σπίτι» και τώρα που βρίσκεται σε καραντίνα λόγω κορονοϊού περνάει τον χρόνο του κάνοντας χιουμοριστικά βίντεο, συνδυάζοντάς, μάλιστα, μερικά από αυτά με την γυμναστική, την οποία αγαπάει πολύ.

Δες μερικά από αυτά που ξεχωρίσαμε:

@iliasgkotsisQuarantine Life 🤪🙃 ##foryoupage ##foryou ##fyp ##viral ##quarantine♬ A WEEK – esterdobrik

@iliasgkotsisNo gravity, No problems🤪 ##foryoupage ##foryou ##fyp♬ BORED IN THE HOUSE – Curtis Roach

@iliasgkotsisMe,Myself and I 🍌😂 ##foryou ##foryoupage ##fyp ##fy ##quarantine♬ Roscoes – ZaeHD & CEO

@iliasgkotsisWTF🤔 ##foryou ##foryoupage ##fyp ##fy♬ Lets Go – kawhiyoumad

@iliasgkotsisPlay hard or go home 🏡 ##foryoupage ##foryou ##home ##coronavirus ##funchallenge ##viral ##fun ##staysafe♬ Lalala – İlkan Gunuc Remix – danilla_carvalho

@iliasgkotsisCorona-effects ##foryou ##foryoupage ##fun ##coronavirus ##home ##10 ##days♬ Wicked Game – Casablanca Pops Orchestra

@iliasgkotsisI didn’t resist🤦‍♂️ ##foryou ##foryoupage ##cocacola ##fun ##funchallenge♬ Lalala – Y2K & Bbno$

@iliasgkotsisS.O.S 😬 ##foryoupage ##foryou ##fyb ##coronavirus ##corona♬ Run – AWOLNATION

Read More

And More