Ηλίας Γκότσης για τα unfollow μετά το Survivor All Star: «Δεν είναι θέμα εκδίκησης, είναι σαν σφραγίδα ότι κάτι έσπασε»

Για τα unfollow που έκανε μετά την έξοδό του από το Survivor All Star στην Εύη Σαλταφερίδου και τον Ηλία Μπόγδανο μίλησε ο Ηλίας Γκότσης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο.

Ο νικητής του Survivor 2018 αποκάλυψε, χωρίς να δώσει πολλές λεπτομέρειες, ότι συνέβησαν κάποια πράγματα που τον στεναχώρησαν και πως είδε συμπεριφορές να αλλάζουν μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης.

Διάβασε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Κάτι συνέβη όμως μέσα στο παιχνίδι, καθώς με την αναχώρησή σου από τον Άγιο Δομίνικο έγινε viral το unfollow που έκανες στην Εύη Σαλταφερίδου και τον Ηλία Μπόγδανο.

Όντως έγινε μεγάλος ντόρος, γι’ αυτό και τώρα που πέρασε λίγος καιρός, δεν έχει νόημα να το ανακυκλώνουμε. Σημασία έχει ότι κάποιες συμπεριφορές με στεναχώρησαν και το είχα πει κιόλας. Έτσι είμαι εγώ. Δεν είναι δικαιολογία ότι επειδή είσαι μέσα στο παιχνίδι αλλάζεις κατά βούληση τον χαρακτήρα σου.

Θέλεις από πρότερο αθλητικό βίο, λατρεύω το fair play, είτε μέσα στα γήπεδα είτε- κυρίως – στην ίδια τη ζωή. Όπως είμαι στην καθημερινότητά μου, έτσι ήμουν και μέσα στο παιχνίδι.

Έχεις μιλήσει ή έχεις συναντήσεις τους “πρώην” φίλους σου;

Μόνο με την Εύη μίλησα όταν βγήκε.

Δεν ρίχνεις νερό στο κρασί σου;

Όταν γίνεται ένα unfollow, έχει γίνει πρώτα μέσα σου και μετά το κάνεις στα social media. Δεν είναι θέμα εκδίκησης αλλά είναι σαν μια σφραγίδα ότι κάτι έσπασε. Επίσης, θέλω να ακολουθώ άτομα με τα οποία έχω επαφή, τα αγαπώ και με ενδιαφέρει το τι ανεβάζουν.

Read More

And More