Ηλίας Γκότσης – Γιωρίκας Πιλίδης: Επέστρεψαν στην Ελλάδα μετά την αποβολή τους από το Survivor All Star

Στην Ελλάδα επέστρεψαν πριν λίγη ώρα ο Ηλίας Γκότσης και ο Γιωρίκας Πιλίδης που αποβλήθηκαν από το Survivor All Star.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στο έκτακτο συμβούλιο του ριάλιτι επιβίωσης το βράδυ της Δευτέρας 27/3, o Hλίας Γκότσης και ο Γιωρίκας Πιλίδης αποβλήθηκα από το παιχνίδι καθώς παραβίασαν κάποιους από τους κανόνες του. 

«Ο Ηλίας Γκότσης και Γιωρίκας Πιλίδης παραβίασαν βασικούς κανόνες του Survivor. Ο Γιωρίκας παραβίασε τον κανόνα της επικοινωνίας, είχε επικοινωνία με την Ελλάδα, βρήκαμε το κινητό και τον αριθμό που καλούσε. Ο Ηλίας Γκότσης κατ’ εξακολούθηση και συστηματικά βρήκε τρόπο σε συνεννόηση με ντόπιους να έχει τροφή στο Survivor. Έχουμε αποδείξεις και για αυτό. Με αυτά τα δεδομένα καταλήξαμε στην απόφαση ότι ο Γιωρίκας Πιλίδης και ο Ηλίας Γκότσης αποβάλλονται από το Survivor All Star» είχε πει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός κατά την ανακοίνωσή του στους υπόλοιπους παίκτες του Survivor All Star.

Oι δυο πρώην παίκτες του Survivor All Star, έχουν επιστρέψει πλέον στην Ελλάδα και τις οικογένειές τους αφήνοντας οριστικά πίσω τους, τους στίβους μάχης και το όνειρο να αναδειχθούν μεγάλοι νικητές.

Δες παρακάτω φωτογραφίες από την άφιξή τους.

Φωτογραφίες: ΝDP/Ανδρέας Νικολαρέας

 

Read More

And More