Ηλίας Γκότσης: Η παρεξήγηση με τον Ντάνο και η συνάντησή τους για να τη λύσει

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν βρέθηκε στον τελικό του δεύτερου Survivor, ωστόσο ο Ηλίας Γκότσης κατάφερε τελικά να γνωρίσει τον προκάτοχό του. Ο νικητής του δεύτερου κύκλου του δημοφιλούς reality επιβίωσης μίλησε στο περιοδικό People για την πρώτη τους συνάντηση.

«Με τον Ντάνο μιλήσαμε και πήγαμε μαζί για καφέ λίγο καιρό μετά τον τελικό. Αφορμή ήταν κάποιες δηλώσεις μου σε μια συνέντευξη σε περιοδικό, οι οποίες είχαν διατυπωθεί με λάθος τρόπο» εξηγεί, εννοώντας την ατάκα «Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να παίζει σε σαπουνόπερα», την οποία χρησιμοποίησε εβδομαδιαίο περιοδικό που τον είχε στο εξώφυλλό του.

«Όταν είδα τη συγκεκριμένη συνέντευξη, πήρα τηλέφωνο τον Γιώργο Αγγελόπουλο και του ζήτησα να βρεθούμε, καθώς δεν θα ήθελα με τίποτα να νομίζει πως είπα κάτι τέτοιο με σκοπό να υποτιμήσω αυτό που κάνει. Ο Γιώργος μου φάνηκε καλός άνθρωπος. Μάλιστα, μου εξήγησε πώς λειτουργούν ορισμένα πράγματα και μου έδωσε σημαντικές συμβουλές. Ακόμα και με την Κατερίνα Δαλάκα, που πολλά sites άφηναν να αιωρείται πως υπάρχει μια φιλονικία ανάμεσά μας, θέλω να πω πως δεν υπήρξε ποτέ κόντρα μεταξύ μας. Σίγουρα υπήρχαν κάποιες εντάσεις, αλλά τώρα που τα σκεφτόμαστε γελάμε» εξομολογήθηκε ο Ηλίας στο περιοδικό.

Διάβασε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164