Ηλίας Καμπακάκης: Δικηγόρος πρώην συντρόφου – «Δεν κλήθηκε ποτέ στο δικαστήριο, υπάρχει αθωωτική απόφαση υπέρ του»

Η δικηγόρος της πρώην συντρόφου του Ηλία Καμπακάκη, Αμαλίας Τουράνη εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή “Super Κατερίνα” αποκαλύπτοντας πως έπειτα από έρευνα που έκανε, διαπίστωσε πως πράγματι υπάρχει αθωωτική απόφαση για τον τραγουδιστή, την οποία ωστόσο η εντολέας της αγνοούσε καθώς δεν έλαβε ποτέ κλήση για να παραστεί στη δίκη.

«Υπήρχε όντως αμφιβολία για το αν υπάρχει αθωωτική απόφαση για τον Ηλία Καμπακάκη ή όχι γιατί ούτε η ίδια η πελάτισσά μας γνώριζε μέχρι χθες το πρωί ότι είχε γίνει δικαστήριο. Δεν κλήθηκε ποτέ στο δικαστήριο, δεν είναι ότι δεν πήγε ηθελημένα. Είχε κάνει μια ανάκληση στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμαριάς και από εκεί και πέρα δεν ήξερε τίποτε άλλο.

Υπάρχει αθωωτική απόφαση που ελήφθη και βγήκε ελλείψει αντιπάλου με μια ανάκληση που είχε γίνει προγενέστερα στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμαριάς. Μας κάνει τρομερή εντύπωση αυτό το πράγμα… Κανονικά θα έπρεπε να έχει κληθεί. Ψάξαμε και τη δικογραφία αλλά έχει καταστραφεί, δε βρήκαμε τίποτα. Η εντολέας μου είχε αποσύρει τη μήνυση αλλά επειδή πρόκειται για έγκλημα ενδοοικογενειακής βίας, αυτό ασκείται αυτεπαγγέλτως, πάει αυτόματα στο δικαστήριο ακόμα και αν αποφασίσεις να ανακαλέσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά η δικηγόρος της πρώην συντρόφου του Ηλία Καμπακάκη.

Θυμίζουμε πως ο τραγουδιστής έχει καταγγελθεί από την πρώην σύντροφό του για ξυλοδαρμό ενώ παράλληλα τον κατηγορεί πως έχει εγκαταλείψει τη γονεϊκά του καθήκοντα.

Read More

And More