Ηλίας Καμπακάκης: Η πρώην σύζυγός του, Αμαλία Τουράνη τον κατηγορεί για ξυλοδαρμό

Με μια σειρά δηλώσεων μέσα από τις αναρτήσεις της στο instagram, η Αμαλία Τουράνη κατηγορεί τον πρώην σύζυγό της, Ηλία Καμπακάκη για ξυλοδαρμό, όσο εκείνη βρισκόταν σε περίοδο εγκυμοσύνης.

Να θυμίσουμε πως ο Ηλίας Καμπακάκης και η Αμαλία Τουράνη έχουν αποκτήσει μια κόρη η οποία πριν από μερικά χρόνια νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο μετά τη διάγνωσή της με χονδροβαστικό οστεοσάρκωμα.

Η Αμαλία Τουράνη μέσα από τα όσα περιγράφει στο instagram κατηγορεί τον Ηλία Καμπακάκη για ξυλοδαρμό, αλλά και για την γενικότερη στάση του απέναντι στην κόρη τους.

«Όταν ανέβηκε ο ερανικός λογαριασμός το 2017 και βοήθησε όλος ο κόσμος για να πάει η κόρη μας στην Αμερική για να σωθεί από τον καρκίνο, ο Καμπακάκης δεν μας μιλούσε για δύο μέρες γιατί θα του κάναμε κακό στην καριέρα του! Συγκεκριμένα έλεγε “θα σβήσω δε θα έρχεται κανείς να με βλέπει στα live γιατί θα με λυπούνται», αναφέρει η Αμαλία Τουράνη.

Η κατηγορία κατά του Ηλία Καμπακάκη για ξυλοδαρμό: «Το 2010 ενώ ήμουν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη στην Κλεοπάτρα (4 μηνών) μετά από καυγά που είχαμε, με χτύπησε στην κοιλιά και σε διάφορα σημεία του σώματός μου (υπάρχουν μάρτυρες οι τότε γείτονές μου), προσπαθούσα να βγω από το σπίτι μου και δεν μου έδινε τα κλειδιά προσπαθούσα στη συνέχεια να διαφύγω με το αυτοκίνητό μου και ήρθε με το δικό του αυτοκίνητο κ μου το τράκαρε στο πίσω μέρος για να μην μπορέσω να φύγω!!…. Στη συνέχεια του έκανα μήνυση στην αστυνομία!! Εννοείται ότι πέρασα τους υπόλοιπους μήνες της εγκυμοσύνης μου ολομόναχη με τη βοήθεια της μητέρας μου», αναφέρει στην ανάρτησή της η Αμαλία Τουράνη.

Δες παρακάτω το post με όλες τις αναρτήσεις της:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amalia Tourani (@amaliatou)

To TLIFE προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον δικηγόρο του Ηλία Καμπακάκη, Αλέξανδρο Βαρτζόπουλο, ο οποίος για την ώρα δεν απαντά επί του θέματος.

Στη συνέχεια η Αμαλία Τουράνη προχώρησε και σε νέα ανάρτηση:

Αμαλία Τουράνη – Η ανάρτηση που αλλάζει όλα τα παραπάνω;

Μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο, αλλά και τα τρυφερά λόγια για τον Ηλία Καμπακάκη «ανατρέπουν» όλα τα παραπάνω, αφού το 2017 η Αμαλία Τουράνη αποκαλούσε «βράχο» τον πρώην σύζυγό της…

«Χρόνια πολλά στον μπαμπά μας Ηλία Καμπακάκη που είναι πάντα βράχος δίπλα μας..! Η φωτογραφία αυτή είναι για να μη ξεχάσουμε ποτέ τα δύσκολα και να απολαμβάνουμε τις χαρές που μας δίνεις εσύ Κλεοπατρίτσα μας μονάκριβη».

 

Read More

And More