Ηλίας Μαµαλάκης: “Μαγειρεύει” με τον γέροντα Ευδόκιμο και… την γυναίκα του στο πλευρό του!

Τις μυστικές συνταγές του με τον γέροντα Ευδόκιµο, Ηγουµένο της Ιερά Μονής Παναχράντου – Αγίου Παντελεήµονα Άνδρου μοιράστηκε με τον κόσμο ο Ηλίας Μαμαλάκης και φυσικά από το πλευρό του δεν έλειπε η σύζυγός του Ντορίτα Πετρατζά.
Το ζευγάρι έφθασε μαζί στην Κηφισιά και το εστιατόριο “Σκάντζα”, όπου παρουσιάστηκε το βιβλίο “Μαγειρεύοντας με τον γέροντα Ευδόκιμο”. Ο λόγος για τον ιερέα που βάφτισε την κόρη της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου στην Άνδρο και ο οποίος μοιράστηκε τις συνταγές και το μυστικό της διάσημης μακαρονάδας του με τον Ηλία Μαμαλάκη.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ένα μουσικό πρόγραμμα από τον Σταύρο Χαλιαμπάλα, ενώ στην παρουσίαση βρέθηκαν μεταξύ άλλων και ο Γιάννης Ζουγανέλης με την κόρη του Ελεονώρα.

Ο γέροντας Ευδόκιμος γνωρίστηκε με τον Ηλία Μαμαλάκη πριν μερικά χρόνια στη διάρκεια τηλεοπτικών γυρισμάτων στην Άνδρο. Πριν κάμποσους μήνες το βιβλίο ολοκληρώθηκε, ο Ηλίας Μαμαλάκης έγραψε τον πρόλογο και ακολούθησαν παρουσιάσεις στην Άνδρο το φετινό καλοκαίρι. Η πρόσκληση για την παρουσίαση του βιβλίου και στην Αθήνα προήλθε από την Μυρσίνη Λαμπράκη, η οποία το είχε παρουσιάσει στο τέλος Αυγούστου στον Φελλό, στο στέκι του Αντρέα, στην Άνδρο. Η μεγάλη επιτυχία εκείνης της εκδήλωσης, τόσο από άποψη κόσμου όσο και από άποψη ενδιαφέροντος, έφερε και τη νέα πρόσκληση από την Αθήνα.
Δείτε φωτογραφίες:

Ελεονώρα Ζουγανέλη

Μαργαρίτα Μάτσα, Μάκης Πουνέντης, Σταύρος Χαλιαμπάλιας, Κική Τσόλκα

Γιάννης Ζουγανέλης, Μαργαρίτα Μάτσα

Ο γέροντας Ευδόκιμος

Read More

And More