Ηλίας Μπόγδανος: Έτσι πέρασε την πρώτη του ημέρα εκτός καραντίνας μετά τον κορονοϊό

Ο Ηλίας Μπόγδανος δεν χάρηκε και ιδιαίτερα το τέλος του Survivor, καθώς μόλις λίγες ημέρες μετά τον μεγάλο τελικό διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό. 

Μάλιστα, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης πέρασε τον Covid-19 αρκετά σοβαρά, καθώς χρειάστηκε ακόμη και να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο. Όμως, τα δύσκολα πέρασαν και πλέον ο Ηλίας Μπόγδανος είναι υγιέστατος και έτοιμος να συνεχίσει τη ζωή του!

Εχθές Παρασκευή 23/7, ο 30χρονος τραγουδιστής αποφάσισε να κάνει την πρώτη βόλτα του μετά το τέλος της καραντίνας και να απολαύσει τον ηλιόλουστο καιρό της πρωτεύουσας. Ο Ηλίας Μπόγδανος επιτέλους μπήκε στο αμάξι του και κατέβηκε στο κέντρο, όπου επισκέφτηκε τον καλό του φίλο Γιώργο Κόρομι στην καφετέρια που διατηρεί κοντά στην Ερμού.

 

 

Στη συνέχεια και λίγο πριν κλείσει η μέρα, ο Ηλίας οδήγησε μέχρι την παραλία και απόλαυσε την θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα! Πράγματα που μπορεί κάποιος να τα είχε δεδομένα, ωστόσο ο τραγουδιστής για δυο εβδομάδες περίπου μπορούσε μόνο να τα φανταστεί μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου…

 

Τέλος καλό, όλα καλά!

Read More

And More