Ηλίας Μπόγδανος: Μετά τις χωριστές διακοπές, φωτογραφίζει την Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου εν πλω

Full in love παραμένουν ο Ηλίας Μπόγδανος και η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου!

Ο φιναλίστ του Survivor και το ξανθό μοντέλο αποτελούν ένα από τα πιο όμορφα και ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Μπορεί οι δυο τους να πέρασαν σχεδόν επτά μήνες χωριστά, όμως αυτό δεν κατάφερε να επηρεάσει τη σχέση τους.

Μετά το τέλος του Survivor, ο Ηλίας Μπόγδανος έδωσε μια δύσκολη μάχη με τον κορονοϊό, αφού χρειάστηκε να νοσηλευτεί. Μόλις αυτή η περιπέτεια έλαβε τέλος, ο Ηλίας Μπόγδανος και η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου άρχισαν να κάνουν σχέδια για το καλοκαίρι.

Ήταν αρχές Αυγούστου, όταν ο τραγουδιστής και το μοντέλο έκαναν χωριστές διακοπές στα ελληνικά νησιά. Εκείνος ταξίδεψε με τους φίλους του στα κυκλαδίτικα νησιά, Σίφνο και Κίμωλο, ενώ εκείνη βρισκόταν στις Σπέτσες, γεγονός που είχαν παρατηρήσει οι followers τους.

Μετά, λοιπόν, από τις διακοπές με τις παρέες τους, ήρθε η ώρα να κάνουν και μαζί ένα ταξίδι. Την αποκάλυψη έκανε ο Ηλίας Μπόγδανος μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram. Ο ταλαντούχος τραγουδιστής φωτογραφίζει την Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου εν πλω, με φόντο τα κρυστάλλινα νερά.

Δες τη φωτογραφία:

Read More

And More