Ηλίας Παλιουδάκης: Διπλό χτύπημα σε ένα 24ωρο για τον τραγουδιστή! – Τι συνέβη;

«Πιστεύω ότι με έχουν στοχοποιήσει», δηλώνει στην Espresso Ηλίας Παλιουδάκης, μετά το διπλό χτύπημα στο μαγαζί του στο Μοσχάτο.

Ο τραγουδοποιός, όποιος δραστηριοποιείται παράλληλα στον χώρο της εστίασης, είδε την περιουσία του να παραβιάζεται και να καταστρέφεται τις προηγούμενες ημέρες, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του ο δημοσιογράφος Ηλίας Μαραβέγιας. Μάλιστα, αυτό συνέβη όχι μόνο μία φορά, αλλά δύο μέσα στο ίδιο 24ωρο! «Θεωρώ πως επρόκειτο για μεθοδευμένες κινήσεις, κάποιος με έχει βάλει στο στόχαστρο. Έχω αρχίσει πλέον να φοβάμαι για τη ζωή μου και σκέφτομαι να πάρω τα μέτρα μου» σημειώνει αποφασιστικά ο καλλιτέχνης, με καταγωγή από την Κρήτη.

Όπως παραδέχεται, ακόμα στην εφημερίδα, ξετυλίγοντας από την αρχή το κουβάρι αυτής ιστορίας, ήταν 3 Νοεμβρίου, στις 7.30 (λίγες ημέρες πριν το lockdown), όταν συνεργάτης του από την πρωινή βάρδια πήγε να ανοίξει το καφέ του, το οποίο βρίσκεται σε κεντρικό σημείο στο Μοσχάτο. Εκεί, έμεινε έκπληκτος με το θέμα που αντίκρισε. « Στις κάμερες φάνηκαν τρία άτομα με μαύρες κουκούλες. Αρχικά, προσπάθησαν να μπούν από την γυάλινη πόρτα του μαγαζιού χρησιμοποιώντας κάποιο εργαλείο, αλλά μάλλον φοβήθηκαν να την σπάσουν γιατί θα έκαναν θόρυβο. Έτσι επέλεξαν να εισβάλουν ρίχνοντας το ρολό από την άλλη πλευρά. Ξηλώσανε όλη την κατασκευή…», περιγράφει Ηλίας Παλιουδάκης.

«Πιστεύω πως ήταν μεθοδευμένο το χτύπημα, φάνηκε να έχουν μελετήσει το χώρο. Πήρε ο καθένας στη θέση του και μέσα σε περίπου 6 λεπτά έχει τελειώσει ιστορία. Πήραν χρήματα, που εμείς μόνο ξέρουμε που βρίσκονταν, καθώς θα είχαμε για πληρωμές. Έκλεψαν περίπου 3000 € στο σύνολο μαζί με το ταμείο κίνησης» συμπληρώνει.

Αμέσως, κλήθηκε Αστυνομία, με την ομάδα Δίας να φτάνει πρώτα και να ακολουθεί η Ασφάλεια. « Πήραν αποτυπώματα και είδαν πως επρόκειτο για τρία άτομα, όπως είχε φανεί στις κάμερες. Το θέμα, όμως, είναι ότι υπήρξε επανάληψη την επόμενη μέρα. Μπήκαν πάλι στο μαγαζί, κατά τον ίδιο τρόπο, περίπου την ίδια ώρα. Μάλιστα, επειδή την δεύτερη φορά βρήκαν λίγα χρήματα, από τα νεύρα τους προκάλεσαν ζημιές στο χώρο. Η νέα εισβολή ξεκάθαρα ότι υπάρχει σκοπιμότητα, εγώ νιώθω ότι κάποιος με έχει στοχοποιήσει. (…) Έχω θορυβηθεί, δεν ξέρω με ποιον τρόπο να προφυλαχτώ δε νομίζω με όλη αυτή την ιστορία που υπάρχει τώρα λόγω πανδημίας ότι η αστυνομία μπορεί να έχει ουσιαστικά τον έλεγχο σε όλες τις επιχειρήσεις που είναι κλειστές και να της προφυλάσσει. Το άδικο είναι ότι οι επιχειρήσεις αυτές βρίσκονται στο έλεος του Θεού» καταλήγει ο Ηλίας Παλιουδάκης.

Ο Ηλίας Παλιουδάκης σε παλαιότερη εμφάνισή του στη σκηνή, το 2014, με την Πένυ Σκάρου.

 

Read More

And More