Ηλίας Πανταζόπουλος: “Ζω από τύχη!”

Για τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε μαζί με τον ηθοποιό Αλέκο Συσσοβίτη από αδίστακτη ομάδα ληστών στο κέντρο της Αθήνας, μίλησε ο γνωστός manager και επιχειρηματίας Ηλίας Πανταζόπουλος.

“Δεν αισθάνθηκα καθόλου σοκαρισμένος. Άοπλος αισθάνθηκα και δεν θα επιτρέπω να ξανασυμβεί αυτό… Ζω από τύχη, ένστικτο και ψυχραιμία”, δήλωσε ο γνωστός manager στην “Espresso” και πρόσθεσε: “Την πόλη δεν την αισθάνομαι πια δική μου. Δεν είναι πλέον κανενός. Πρέπει να μάθουμε να την μοιραζόμαστε. Δεν είναι αυτή που αγαπήσαμε ούτως ή άλλως”.
Μιλώντας για το βράδυ της επίθεσης, ο ίδιος ανέφερε τα εξής: “Έχω χρόνια να πάω βραδινή βόλτα στο κέντρο και μια και με τον Αλέκο Συσσοβίτη το συνηθίζαμε στο παρελθόν, είπαμε να θυμηθούμε τα παλιά. Πήγαμε σε δυο – τρία μπαράκια και μετά από μερικά ποτά προχωρούσαμε από την Ερμού προς την Αθηνάς, για να πάρουμε το αυτοκίνητό μας. Ξαφνικά δυο άτομα όρμησαν στην κοπέλα της παρέας για να της πάρουν την τσάντα. Αμέσως εμπλακήκαμε και ξαφνικά τα 2 άτομα έγιναν πέντε και μας επιτέθηκαν με σπασμένα μπουκάλια”.
Ακόμη, ο κ. Πανταζόπουλος σημείωσε πως απ’ ό,τι έμαθε αυτοί που τους επιτέθηκαν “ήταν Αλγερινοί και απαρτίζουν τις πιο επικίνδυνες συμμορίες και είναι χειρότεροι όλων. Έρχονται στη χώρα μέσω Τουρκίας, είναι άριστοι χειριστές μαχαιριών και αδίστακτοι δολοφόνοι”.

Read More

And More