Ηλίας Ψινάκης – Δέσποινα Βανδή: Πέταξαν μαζί για Θεσσαλονίκη!

Από αεροπλάνο σε αεροπλάνο βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο Ηλίας Ψινάκης. Ο Δήμαχρος Μαραθώνα, που πριν λίγες μέρες επέστρεψε από τις διακοπές του στο Gstaad, έφυγε για τη Θεσσαλονίκη. Πέταξε στη συμπρωτεύουσα με μια πολύ καλή του φίλη, τη Δέσποινα Βανδή.

Φρόντισε να μοιραστεί την συνάντηση αυτή μέσα από μία φωτογραφία στον λογαριασμό του στο instagram. Ο λόγος του ταξιδιού τους βέβαια ήταν εντελώς διαφορετικός. Ο Ηλίας Ψινάκης είχε συνάντησε με τον Γιάννη Μπουτάρη, ενώ η τραγουδίστρια την προγραμματισμένη εμφάνισή της στην Πύλη Αξιού.

Back to work…

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης ILIAS PSINAKIS (@iliaspsinakis) στις


Η Δέσποινα Βανδή αυτό το Σαββατοκύριακο ολοκληρώνει τον κύκλο των εμφανίσεων της στην βορειοελλαδίτικη πόλη και ανέβηκε με πολύ ενθουσιασμό για το δυνατό της φινάλε.

Με την κολητη μου πετάμε για Θεσσαλονικη …!!! Η @desp1navandi παει να τραγουδήσει και εγώ παω Μπουταρη…!!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης ILIAS PSINAKIS (@iliaspsinakis) στις


Ο Ηλίας Ψινάκης από τη δική του μεριά επέστρεψε δυναμικά στα επαγγελματικά του καθήκοντα αδιαφορώντας για τα όσα ακούστηκαν για τις χλιδάτες διακοπές του στην Ελβετία. Άλλωστε ο ίδιος υποστηρίζει πως ο καθένας ζει τη ζωή του όπως θέλει, ενώ συνεχίζει να αποδεικνύει έμπρακτα πόσο νοιάζεται και βοηθά για την εξέλιξη του Μαραθώνα.

Read More

And More