Με νέο βίντεο επέστρεψε ο Ηλίας Ψινάκης στο Youtube, όπου περιέγραψε το Σαββατοκύριακο που πέρασε στο Κάπρι της Ιταλίας, καθώς ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους της βάφτισης του τρίτου παιδιού του Γιάννη και της Δήμητρας Κούστα.
Ο Ηλίας Ψινάκης μίλησε και για την Άννα Βίσση, με την οποία πέρασε αρκετό χρόνο στην Ιταλία, μιας και η δημοφιλής τραγουδίστρια ήταν η νονά του μωρού.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Μετά τον Elton John πήγαμε σε ένα άλλο μέρος, που εκεί ήταν πολύ cozy. Μικρό, απλό και τραγούδησε η Άννα όλο το βράδυ. Η Άννα είναι συγκλονιστική. Τα έχω παίξει με την Άννα. Την Άννα την ξέρω, ήταν πάντα σταρ. Αλλά αυτό που είναι τώρα, δεν μπορώ να το καταλάβω! Η ενέργεια; Που είναι πιο όμορφη από ποτέ; Έχει αυτήν την ενέργεια να τραγουδάει και βγαίνει στις 11:00-12:00 και τελειώνει στις 6:00 το πρωί!» περιέγραψε ο Ηλίας Ψινάκης.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.