Ηλίας Ψινάκης: Όλη αλήθεια στο TLIFE για το σοβαρό ατύχημα που είχε στο Δήμο Μαραθώνα!

Δύσκολες ώρες πέρασε ο Ηλίας Ψινάκης, λίγο πριν την ορκωμοσία του στη Δήμο Μαραθώνα. Στην προσπάθειά του να κάνει έναν έλεγχο στο σύστημα ύδρευσης της περιοχής, πετάχτηκαν ρινίσματα αμίαντου στα μάτια του και λίγο έλειψε να τυφλωθεί.
Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν την ορκωμοσία του , όταν ο Ηλίας Ψινάκης προσπάθησε να κάνει κάποιο έλεγχο στην περιοχή ώστε να δει τα τρωτά σημεία του Δήμου. Μαζί με τρεις επιστήμονες βρέθηκε κοντά στο σύστημα ύδρευσης, του οποίου οι σωλήνες είναι από αμίαντο, χρονολογούνται το 1920 και έχουν σκουριά, καθιστώντας επικίνδυνο το πόσιμο νερό στα νοικοκυριά της περιοχής. Τότε πλησίασε έναν πεταμένο σωλήνα, προσπάθησε να ξύσει τη σκουριά που είχε, και τότε ρινίσματα αμίαντου πετάχτηκαν στα μάτια του.

“Τα ρινίσματα πετάχτηκαν στα μάτια του, ένιωσε ένα έντονο τσούξιμο, κοκκίνισε η περιοχή και πρήστηκε. Αναγκαστικά μεταφέρθηκε στον οφθαλμίατρο, όπου διαπιστώθηκε πως είχε καταστραφεί μεγάλο τμήμα του κερατοειδούς χιτώνα του”, αναφέρει άνθρωπος από το περιβάλλον του στο TLIFE. Ο θεράπων ιατρός του αφαίρεσε τα ρινίσματα από τα μάτια, του ζήτησε να μείνει για κάποιες μέρες σε σκοτεινά μέρη και να πάρει μια φαρμακευτική αγωγή.
Ευτυχώς, ο Δήμαρχος Μαραθώνα ξεπέρασε τον κίνδυνο και βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης, η οποία όμως καθυστερεί περισσότερο από το κανονικό, αφού λόγω αυξημένων υποχρεώσεων στο Δήμο, ο Ηλίας Ψινάκης δεν μπόρεσε να ξεκουραστεί αρκετά.

“Δεν έχει καταφέρει να ακολουθήσει κατά γράμμα τη θεραπεία. Βάζει κανονικά τα κολλύρια που πρέπει και παίρνει τη φαρμακευτική αγωγή και φορά γυαλιά ηλίου παντού. Αλλά, οι υποχρεώσεις του στο Δήμο δεν του επιτρέπουν να μείνει μια βδομάδα στο σπίτι χωρίς να κάνει τίποτα”, αναφέρει η ίδια πηγή.

Εμείς να του ευχηθούμε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση!

Read More

And More