Ηλίας Ψινάκης: Συναντήθηκε στο Παρίσι με τον οσκαρικό σκηνοθέτη του “Alien” και του “Μονομάχου” Ridley Scott! Φωτογραφία

Mε έναν  από τους καλύτερους σκηνοθέτες όλων των εποχών το Sir Ridley Scott συναντήθηκε χθες βράδυ στο Παρίσι και στο εστιατόριο La Maison du Caviar, ο Ηλίας Ψινάκης. Ο δήμαρχος του Μαραθώνα απόλαυσε την συνάντησή του με τον παγκοσμίου φήμης σκηνοθέτη και μοιράστηκε μαζί μας τη κοινή τους φωτογραφία, έξω από το γνωστό γαλλικό εστιατόριο.

“With Ridley Scott in Paris. Sir Ridley Scott is one of the most important and talented director in the world. An amazing personality, 9 academy oscars awards winner and he loves my country. @ridleyscottcg #Greece #Athens#Marathon #Paris #France #London#England #amphictyonyofancientgreekcities”

Με τον Ridley Scott στο Παρίσι. Ο σερ Ρίντλευ Σκοτ, είναι ένας από τους πιο σημαντικούς και ταλαντούχους σκηνοθέτες στον κόσμο. Μια εκπληκτική προσωπικότητα, 9 όσκαρ και αγαπάει την χώρα μου”! έγραψε ο Ηλίας Ψινάκης κάτω από την φωτογραφία!

Μετά την επιτυχία της ταινίας Άλιεν (1979), οι πιο γνωστές του ταινίες είναι η νεο-νουάρ ταινία επιστημονικής φαντασίας Blade Runner (1982), το εγκληματικό δράμα Θέλμα & Λουίζ (1991), το ιστορικό δράμα βραβευμένο με Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Μονομάχος (2000), η πολεμική ταινία Μαύρο Γεράκι: Η Κατάρριψη (2001), το εγκληματικό θρίλερ Hannibal (2001), η βιογραφική ταινία το δράμα Επαγγελματίες Απατεώνες (2003), η δραματική ταινία δράσης Το Βασίλειο των Ουρανών (2005), η βιογραφική ταινία American Gangster (2007), η ταινία επιστημονικής φαντασίας Προμηθέας (2012), το δραματικό θρίλερ Ο Συνήγορος (2013) και η ταινία επιστημονικής φαντασίας The Martian (2015).

Read More

And More