Ηλίας Ψινάκης: Θα απολαύσει την πανσέληνο με τη συναυλία της υπουργού Τουρισμού Άλκηστις Πρωτοψάλτη!

Μπορεί να ανέλαβε το υπουργείο Τουρισμού, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη όμως δεν αφήνει το κοινό , τους φίλους της αλλά και τις προγραμματισμένες μεγάλες συναυλίες της… Έτσι, λίγο μετά την ανάληψη των νέων καθηκόντων της θα βρεθεί στο Μαραθώνα και θα τραγουδήσει κάτω από το φως της πανσελήνου του Αυγούστου.
Η διάσημη Ελληνίδα ερμηνεύτρια δέχτηκε με χαρά το κάλεσμα του καλού της φίλου και Δημάρχου Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη και απόψε (σ.σ. Σάββατο 29/8) θα βρεθεί στην Αφετηρία Μαραθώνιου Δρόμου για μια μοναδική live εμφάνιση.
Μην ξεχνάς πως πριν λίγο καιρό φωτογραφήθηκε και σε αρχαιολογικό χώρο του Δήμου, συμμετέχοντας στη διεθνή καμπάνια που ξεκίνησε ο Ηλίας Ψινάκης για την προώθηση του Μαραθώνα (δες εδώ το video).
Τώρα όμως, ήρθε η ώρα για τη μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία κάτω από το λαμπερό φεγγάρι…
Ο ίδιος ο Δήμαρχος μάλιστα, ήταν αυτός που ενημέρωσε και μέσα από το instagram, το κοινό για το μεγάλο αυτό event…

Φίλοι μου σας καλώ όλους όσους γουστάρετε να ερθετε αυριο Σάββατο 29 στην πανσέληνο του Αυγούστου στις 21.00 στην Αφετηρια Μαραθωνιου Δρόμου να απολαύσουμε όλοι μαζί την μοναδική συναυλία που έχει κάνει το γύρο του κόσμου της Υπουργου πλέον Αλκηστις Πρωτοψαλτη που με όλη την αγαπη της μας προσφέρει !!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΡΕΛΛΑ…!!! Η είσοδος δεν απλως ελεύθερη ….Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ…!!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης ILIAS PSINAKIS (@iliaspsinakis) στις

Read More

And More