Ηλίας Ψινάκης: Το σοβαρό ατύχημα που παραλίγο να του στοιχίσει την όρασή του!

Ένα σοβαρό ατύχημα φαίνεται πως είχε ο Ηλίας Ψινάκης που παραλίγο να τον οδηγήσει στην τύφλωση. Ο νέος Δήμαρχος Μαραθώνα λίγο πριν την ορκωμοσία του πέρασε ένα πρόβλημα υγείας, από ρινίσματα που μπήκαν στα μάτια του και λίγο έλειψε να του στοιχίσουν την όρασή του.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, το ατύχημα συνέβη λίγες μέρες πριν την ορκωμοσία του, όταν ο Δήμαρχος θέλησε να δει από κοντά μέρος του συστήματος ύδρευσης του Μαραθώνα, οι αγωγοί του οποίου είναι κατασκευασμένοι από αμίαντο. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο Ηλίας Ψινάκης ανέλαβε να ξύσει τη σκουριά από ένα σωλήνα, όμως εκείνη τη στιγμή ρινίσματα αμίαντου πετάχτηκαν και μπήκαν στα μάτια του.

Μέσα σε δύο ώρες η περιοχή γύρω από τα μάτια του πρήστηκε με αποτέλεσμα να απευθυνθεί στον οφθαλμίατρο. Αυτό που άκουσε από τον γιατρό τον άφησε άφωνο! Το συγκεκριμένο ατύχημα θα μπορούσε να του έχει προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά στην όρασή του και στο… παρά πέντε γλίτωσε τη μεταμόσχευση κερατοειδούς χιτώνα.
Άνθρωπος από το περιβάλλον του αποκάλυψε: “Ο γιατρός του συνέστησε τουλάχιστον για μια εβδομάδα να παραμείνει σε σκοτεινούς χώρους, ενώ του έδωσε φαρμακευτική αγωγή”.

Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που τον τελευταίο καιρό όλοι τον έβλεπαν να κυκλοφορεί ακόμη και το βράδυ με τα γυαλιά ηλίου, θεωρώντας πως πρόκειται για μια στιλιστική ιδιοτροπία του.

Read More

And More