Ηλίας Βαλάσης: “Είμαι ένα κακοποιημένο παιδί”

Στην κάμερα του Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη μίλησε ο Ηλίας Βαλάσης αποκαλύπτοντας πως ο λόγος που αποφάσισε να μπει στα ΟΥΚ ήταν γιατί ήθελε να νιώσει για πρώτη φορά μέλος μιας πραγματικής οικογένειας.

“Δεν μεγάλωσα μέσα σε οικογένεια όπως οι περισσότεροι. Είμαι ένα κακοποιημένο παιδί, είμαι από μηδέν, όχι μόνο εγώ, όλοι οι άνθρωποι που υπήρξαν γύρω μου. Σε ένα σχολείο με 150 παιδιά τα 120 ήταν στην ίδια φάση με εμένα…” είπε ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πως το θέατρο ήταν αυτό που τον βοήθησε να ξεφύγει από τον εθισμό του στο αλκοόλ.

“Δε χρειάζεται πια να μεθύσω για να είμαι εγώ. Αν δεν έπινα δεν λειτουργήσω… Το θέατρο με βοήθησε” είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο Survivor εξηγώντας πως μπορεί ένας χαρακτήρας να βρεθεί εκτεθειμένος από το πουθενά.

“Ένας πολύ καλός χαρακτήρας πολύ σπάνια θα εκτεθεί. Μια παραγωγή μπορεί να το κάνει αυτό το έχει δείξει άλλωστε, με τον Στέλιο Χαντζαμπάκη. Ένα πολύ καλό παιδί με περίεργη συμπεριφορά και είχε τον εξαιρετικό Ντάνο από την άλλη. Ο καλός και ο κακός. Δεν έφαγε μπούλινγκ αυτός;” δήλωσε και αποκάλυψε πως βίωσε ο ίδιος την επιτυχία της δικής του νίκης.

“Είχε δυο συνεργεία κάτω από το σπίτι μου μέρα νύχτα και εγώ είχα βρει έναν άλλο τρόπο και έβγαινα για πολλούς μήνες” είπε.

Read More

And More