Ηλίας Βαλάσης: Το ξέσπασμα του πρώην παίκτη του Survivor για την Όλγα Πηλιάκη! Video

Στο χθεσινό επεισόδιο του Nomads, η Όλγα Πηλιάκη και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μνημόνευσαν έναν από τους καλύτερους παίκτες που έχουν περάσει από ριάλιτι επιβίωσης, τον Ηλία Βαλάση. Αφορμή στάθηκε η ερώτηση του παρουσιαστή στην παίκτρια των Ωκεανών, για το αν έχει φέρει μαζί της κάποιο γούρι ή φυλακτό. Τότε εκείνη του απάντησε πως έχει ένα φυλακτό, το οποίο της το έδωσε ο φίλος της, ο Ηλίας, ο γνωστός παίκτης του πρώτου Survivor.

«Έχω μαζί μου ένα φυλαχτό. Μου το έδωσε ένας φίλος, τυχαίνει να τον γνωρίζεις, ο Ηλίας ο Βαλάσης. Είναι από το Άγιο Όρος», ανέφερε μεταξύ άλλων η Όλγα Πηλιάκη, με τον Γρηγόρη να απαντά: «Ο Ηλίας ήταν ένας συγκλονιστικός παίκτης που βίωσε αυτά που βιώνετε εσείς, αλλά σε πραγματικά ακραία σημεία και μέσα στο παιχνίδι, αλλά και εκτός παιχνιδιού. Άλλαξε όλη του η ζωή από ένα παιχνίδι. Δεν χρειάζεται τώρα να πούμε λεπτομέρειες γιατί μόνο αν ήταν εδώ θα ανοίγαμε μια τέτοια κουβέντα».
Το βράδυ της Τρίτης, μετά την προβολή του επεισοδίου, ο Ηλίας Βαλάσης φαίνεται πως δέχτηκε αρκετά μηνύματα, κατά της Όλγας, με την οποία διατηρεί στενή φιλία, όπως και με τον σύζυγό της, Στέλιο Χανταμπάκη. Τότε ο πρώην παίκτης του Survivor ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, γράφοντας χαρακτηριστικά:
«Επειδή μου στέλνετε πολλά μηνύματα inbox, (ούτε στην γιορτή μου δεν στείλατε τόσα) για ποιο λόγο έδωσα το φυλαχτό μου στην γυναίκα του Χανταμπάκη και μάλιστα οι περισσότεροι γράψατε γιατί το έδωσες σ αυτήν.. ” Αυτή” λοιπόν λέγεται Όλγα Πηλιάκη, την γνωρίζω από 14 χρονών κοριτσάκι, αυτή είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια, αυτή είναι ολυμπιονίκης κ για εμένα προσωπικά αυτή είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Επίσης μια σπουδαία μάνα 2 παιδιών που έχει με τον Στέλιο μια υπέροχη οικογένεια. Της έδωσα το φυλαχτό γιατί φεύγοντας από εδώ δεν θα είχε να αντιμετωπίσει μόνο τα αγωνίσματα κ την επιβίωση αλλά κ ένα σύμπαν ολόκληρο που είναι απέναντι της γεμάτο προκαταλήψεις κ στερεότυπα. Κι αν ο Χανταμπάκης σας είχε δώσει το δικαίωμα η Όλγα δεν έχει δώσει κανένα, το ακριβώς αντίθετο. Ας είμαστε δίκαιοι!».

Δες το βίντεο:

Read More

And More