Ηλίας Βρεττός: Κάνει έκκληση για αίμα, λίγο πριν το χειρουργείο

Ο Ηλίας Βρεττός συνεχίζει να ευχαριστεί το Θεό και τη Αγία Φιλοθέη για το γεγονός ότι βγήκε ζωντανός από το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που του συνέβη το πρωί της Καθαράς Δευτέρας αλλά ταυτόχρονα προετοιμάζεται και για δυο μεγάλα χειρουργεία προκειμένου να αποκατασταθούν τα κατάγματα που έχει στο χέρι, στο μηρό αλλά και στη λεκάνη.

Σύμφωνα με όσα είπε ο μάνατζερ του Ηλία Λουκάς Καραγιάννης ο Ηλίας θα εγχειριστεί αύριο Παρασκευή στο χέρι και την Δευτέρα στην περιοχή της λεκάνης, ένα χειρουργείο αρκετά πιο πολύπλοκο.

Πριν λίγο, ο αγαπημένος τραγουδιστής μέσα από τα προσωπικά του social media έκανε έκκληση για αίμα ευχαριστώντας για μια ακόμα φορά τον κόσμο για τις ευχές του και την αγάπη του

“Αγαπητοί φίλοι και φίλες σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον που έχετε δείξει για την υγεία μου. Είμαι πολύ συγκινημένος αλλά ταυτόχρονα μου έχετε δώσει μεγάλη δύναμη για να ξεπεράσω τα προβλήματα των σοβαρών επεμβάσεων που έρχονται και πιστεύω με την θετική σκέψη σας και τις προσευχές σας θα βγω νικητής. Τέτοιες στιγμές αντιλαμβάνεσαι ότι μερικά μικρά πράγματα μπορούν να βοηθήσουν πολύ κόσμο. Θα σας παρακαλούσα παρόλο που δεν είναι άμεση ανάγκη όσοι μπορούν να προσφέρουν αίμα για να βοηθήσουν τόσο εμένα όσο και το σημαντικό έργο της αιμοδοσίας.

Αθήνα
Τζάνιο νοσοκομείο

Και σε όλη την Ελλάδα δηλώνοντας το όνομα Καραβασίλης Ηλίας

Σας ευχαριστώ από καρδιάς”

 

Νωρίς το πρωί ο τραγουδιστής με μια φωτογραφία του από το νοσοκομείο είχε γράψει για τη δύσκολη μάχη του που αρχίζει αύριο με τις επεμβάσεις…

Read More

And More