Ηλίας Βρεττός: Το μήνυμα που στέλνει με αφορμή τη σημερινή ημέρα

Ο  Ηλίας Βρεττός, μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε την Καθαρά Δευτέρα και το οποίο οδήγησε σε επεμβάσεις σε χέρι, πόδι και λεκάνη, μπορεί να χαίρεται την καθημερινότητά του έξω από το νοσοκομείο. Μετά από 15 μέρες νοσηλείας και δύο χειρουργεία ο τραγουδιστής πήρε εξιτήριο και μίλησε με συγκίνηση για την περιπέτεια που είχε.

«Είμαι πάρα πολύ συγκινημένος από το ενδιαφέρον και την αγάπη του κόσμου. Κάνω μια δουλειά που απευθύνεται στον κόσμο, αλλά τόση αγάπη δεν έχω ξαναεισπράξει ποτέ στη ζωή μου. Αυτή η αγάπη για μένα ήταν δύναμη. Με έκανε να παλέψω. Με έκανε να αντέξω ό,τι πέρασα αυτές τις δύο εβδομάδες. Έχω ζήσει τον χειρότερο εφιάλτη της ζωής μου. Βγαίνω νικητής. Τα χειρουργεία πέτυχαν», είπε βουρκωμένος ο Ηλίας Βρεττός λίγο μετά την έξοδό του από το Μετροπόλιταν.

Η επικοινωνία του με τον κόσμο διατηρήθηκε όλο αυτό το διάστημα μέσα από τα social media. Από εκεί που έστειλε σήμερα ο Ηλίας Βρεττός ένα μήνυμα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας:

“Η ΓΥΝΑΙΚΑ είναι σαν την μεγάλη μου αγάπη τη ΘΑΛΑΣΣΑ…
Ελκυστική και απρόβλεπτη, σε ηρεμεί ή σε ταράζει, πρέπει να τη σέβεσαι και να μάθεις να τη διαβάζεις, την κολυμπάς ή σε καταπίνει, ήρεμη ή φουρτουνιασμένη πάντα έχει τη γοητεία και τον «τρόπο της», σε πάει μακριά ή σε τελειώνει…
Σε κάθε περίπτωση δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς τη δροσιά κ την αρμύρα σας… Κορίτσια…
Χρόνια πολλά…!!!”

View this post on Instagram

Η ΓΥΝΑΙΚΑ είναι σαν την μεγάλη μου αγάπη τη ΘΑΛΑΣΣΑ… Ελκυστική και απρόβλεπτη, σε ηρεμεί ή σε ταράζει, πρέπει να τη σέβεσαι και να μάθεις να τη διαβάζεις, την κολυμπάς ή σε καταπίνει, ήρεμη ή φουρτουνιασμένη πάντα έχει τη γοητεία και τον «τρόπο της», σε πάει μακριά ή σε τελειώνει… Σε κάθε περίπτωση δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς τη δροσιά κ την αρμύρα σας… Κορίτσια… Χρόνια πολλά…!!! #ΗΒ

A post shared by Ilias Vrettos ♪ (@vrettos_ilias) on

Read More

And More