Ηλίας Βρεττός: Ποια είναι τελικά η σχέση του με την Σοφία Φυρού! Τα unfollow στο instagram!

O Hλίας Βρεττός μετά από την δυσκολότερη περίοδο της ζωής του αναρρώνει στο σπίτι του και νιώθει πολύ καλά! Αυτό που περιμένει τώρα ο αγαπημένος τραγουδιστής, είναι ο χρόνος και φυσικά οι φυσιοθεραπείες να τον βοηθήσουν έτσι ώστε να γίνει εντελώς καλά και να μπορέσει να ξαναβρεθεί στις πίστες και να κάνει το μοναδικό του show όπως τον ξέρουν και τον αγάπησαν οι χιλιάδες θαυμαστές του.

Μπορεί να πέρασε δύσκολα μετά το σοβαρό τροχαίο και τις δύσκολες χειρουργικές επεμβάσεις αποκατάστασης που ακολούθησαν αλλά ο Ηλίας είναι πλέον σε πολύ καλή διάθεση και δεν σταματά να ευχαριστεί το θεό που σώθηκε και σε λίγο θα είναι ξανά στις… επάλξεις! Το τελευταίο καιρό γράφτηκαν πολλά και για τη σχέση του με την μελαχρινή καλλονή Σοφία Φυρού. Τα πράγματα βέβαια μεταξύ τους δεν ήταν καλά εδώ και αρκετό καιρό αφού μετά το ατύχημα απομακρύνθηκαν αρκετά για προσωπικούς τους λόγους. Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, o τραγουδιστής και η 26χρονη κοπέλα συναντήθηκαν μόνο μια φορά στο νοσοκομείο μετά το ατύχημα και μετά δεν ξαναβρέθηκαν ποτέ. “Τον τελευταίο καιρό δεν έχουν καμία απολύτως σχέση και επαφή” λέει στο TLIFE, πρόσωπο από το κοντινό περιβάλλον του τραγουδιστή.  Στην πρόσφατη μάλιστα συνέντευξη που έδωσε ο τραγουδιστής στο περιοδικό  Down Town είχε δηλώσει πως η Σοφία δεν είναι η σύντροφός του… “Δεν έχω δηλώσει ποτέ ότι η οδηγός είναι σύντροφός μου. Είναι φίλη μου. Εννοείται ότι είχαμε επαφή μετά το ατύχημα”…

Το σίγουρο είναι ότι δεν ακολουθεί ο ένας τον άλλο στο instagram κάτι βέβαια που δεν έχει και πολύ σημασία αφού όπως φαίνεται όποια κι αν ήταν η μορφή της σχέσης τους είναι πλέον… στον πάγο!

Read More

And More