Ηλίας Βρεττός: Το σοβαρό τροχαίο, τα 45′ για τον απεγκλωβισμό και το μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο!

Στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας βρίσκεται από χθες ο Ηλίας Βρεττός μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε στη λεωφόρο Ποσειδώνος το πρωί της Καθαράς Δευτέρας. Ο γνωστός τραγουδιστής επέστρεφε από το αεροδρόμιο με το αυτοκίνητο μιας φίλης του, όταν ένα άλλο όχημα (όπως αναφέρει η οδηγός) μπήκε μπροστά τους και τους έκοψε το δρόμο. Εκείνη έκανε ελιγμούς, έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο αναποδογύρισε και “καρφώθηκε” σε ένα δέντρο.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες και αστυνομικοί, οι οποίοι απεγκλώβισαν τους δύο επιβάτες και τους μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ο απεγκλωβισμός τους όμως, διήρκεσε 45 λεπτά, με τον Ηλία Βρεττό και την φίλη του να μένουν όλο αυτόν το χρόνο παγιδευμένοι μέσα σε μια άμορφη μάζα σιδερικών -που είχε μετατραπεί του αυτοκίνητο.

Το TLIFE επικοινώνησε με τον μάνατζερ του τραγουδιστή Λουκά Καραγιάννη που μας ενημέρωσε πως ευτυχώς ο Ηλίας Βρεττός βρίσκεται εκτός κινδύνου, αλλά έχει τρία σοβαρά κατάγματα στο χέρι, το πόδι και τη λεκάνη, ενώ και η οδηγός του οχήματος δεν διατρέχει κίνδυνο για την υγεία της.

Η νοσηλεία στο νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας του

Αυτήν τη στιγμή, ο Ηλίας Βρεττός, αφού έκανε τις πρώτες εξετάσεις, έχει μεταφερθεί στο δωμάτιο του νοσοκομείου που θα μείνει και σήμερα, αφού περάσει το πρώτο κρίσιμο 24ώρο, αναμένεται να τον δει εκ νέου ο γιατρός για να δουν αν θα προχωρήσουν τελικά σε χειρουργείο.

«Ευτυχώς ο Ηλίας είναι εκτός κινδύνου. Έχει πάθει τρία κατάγματα, ένα στο χέρι, ένα στο πόδι και ένα στη λεκάνη που είναι πιο σοβαρό και θα χρειαστεί χειρουργείο. Δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του, αλλά καταλαβαίνεται πως το κάταγμα στη λεκάνη είναι πιο σοβαρό και ένα χειρουργείο θα χρειαστεί και τον απαραίτητο χρόνο για την αποκατάσταση του ασθενή. Ευτυχώς δεν έγινε κάτι χειρότερο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο μάνατζερ του Ηλία Βρεττού.

Οι φίλοι του Ηλία Βρεττού στο πλευρό του

Ο ίδιος δήλωσε πως ο τραγουδιστής είναι τώρα καλύτερα- μετά και το πρώτο μεγάλο σοκ- και στο δωμάτιό του βρίσκονται όλοι οι φίλοι και τα αγαπημένα του πρόσωπα. «Θέλει να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο για την αγάπη και τον ενδιαφέρον του. Τα μηνύματα που έχουμε λάβει είναι πολλά και ο Ηλίας θέλει να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους».

Το μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο

Λίγες ώρες μετά το τροχαίο μάλιστα, ο Ηλίας Βρεττός, έστειλε και το πρώτο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο. Ο αγαπημένος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram γράφοντας:

“Αφού ζω όλα καλά… Η αγάπη σας δύναμή μου στην περιπέτεια μου που ξεκινάει… Σας ευχαριστώ από καρδιάς…”

Εμείς να ευχηθούμε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση!

Read More

And More