Ηλίας Βρεττός: Σπάνια εμφάνιση με την κούκλα σύντροφό του, Αναστασία – Φωτογραφία

Ο Ηλίας Βρεττός τα τελευταία δυόμισι χρόνια είναι πολύ ευτυχισμένος και ερωτευμένος στο πλευρό της αγαπημένης του, Αναστασίας Δεληγιάννη. Ο δημοφιλής ερμηνευτής – που αυτή την εβδομάδα θα τον απολαμβάνουμε στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά στο Καλό Μεσημεράκι – έχει βρει στο πρόσωπο της όμορφης personal trainer την ιδανική σύντροφο και μαζί της βιώνει μερικές από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής του.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το περιοδικό HELLO που κυκλοφορεί σήμερα, ο Ηλίας και η Αναστασία είναι ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι. Οι δυο τους απόλαυσαν την βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Πλάκα, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα των περαστικών.

Papadakis Press/Δημήτρης Πελέκης

«Η Αναστασία, έτσι λέγεται η κοπέλα μου, δεν έχει καμιά σχέση με τον χώρο και γι΄ αυτό στεριώσαμε τελικά. Είμαστε πάρα πολύ καλά μαζί. Το λέω πρώτη φορά εξάλλου είμαστε μαζί 2,5 χρόνια. Είμαι σε μια πολύ καλή πορεία για τον γάμο την οικογένεια μαζί. Θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά», είχε αποκαλύψει ο Ηλίας Βρεττός σε πρόσφατη συνέντευξή του στο The 2Night Show.

Read More

And More