Ηλίας Βρεττός: Το αδιανόητο περιστατικό που έχει ζήσει πάνω στην πίστα

Ο Ηλίας Βρεττός έκανε πρεμιέρα στη νυχτερινή Αθήνα, επιστρέφοντας επιτέλους στις πίστες! Η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και η Ελένη Μουστάκη συνάντησαν τον δημοφιλή τραγουδιστή στο καμαρίνι του, ο οποίος αποκάλυψε ένα άκρως περίεργο περιστατικό που του συνέβη πάνω στην πίστα.

«Μου φαίνεται σαν ψέμα ότι ξανατραγουδάμε σε μόνιμη στέγη. Έχω δεχτεί ανήθικες προτάσεις, δεν έχω μπει στη διαδικασία να κάνω καταγγελία και να πω ονόματα, γιατί δεν θέλω να δημιουργώ θόρυβο με αυτά τα θέματα. Δεν υπάρχει μόνο στον χώρο της υποκριτικής και στον χώρο του θεάτρου… Σίγουρα και στον χώρο του τραγουδιού έχουν συμβεί περιστατικά.

Έχω φτάσει σε σημείο να σκεφτώ να φύγω από δουλειά, αλλά τελικά αποφάσισα ότι δεν πρέπει να φεύγεις. Στον πόλεμο πρέπει να πολεμάς.

 

Ήμουν κάποια στιγμή πάνω στην πίστα με έναν άλλον συνάδερφο και ήρθε ένας τύπος από κάτω, ο οποίος μου ζητούσε επίμονα μισή ώρα να πω ένα τραγούδι και δεν είχα προλάβει να το πω. Νευρίασε, ανέβηκε πάνω και με πήρε αγκαλιά κεφαλοκλείδωμα. Αισθάνθηκα κάτι αιχμηρό στην κοιλιά μου να με πιέζει. Μου έλεγε στο αυτί μου ό,τι μπορείς να φανταστείς. Δεν με έχουν ξαναβρίσει έτσι. Δεν ήξερα αν στην κοιλιά μου βρίσκεται μαχαίρι ή το χέρι του. Με απειλούσε ότι θα μου κάνει διάφορα…» αποκάλυψε ο Ηλίας Βρεττός.

Read More

And More