Ηλίας Βρεττός: Το παρασκήνιο της πρότασης για «Το πιο Μεγάλο Παζάρι» – «Μου ακούστηκε σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας»

Ο Ηλίας Βρεττός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Happy Day» το πρωί της Δευτέρας 25/9.

Ο γνωστός τραγουδιστής, λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του της εκπομπής, «Το πιο Μεγάλο Παζάρι», μεταξύ άλλων, μίλησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή για το πώς ανέλαβε την παρουσίαση του νέου παιχνιδιού του Alpha, αλλά και για την σύζυγό του, Αναστασία Δεληγιάννη.

«Κατ’ αρχάς είναι μια πολύ μεγάλη ημέρα για εμένα και για την ομάδα μου, καθώς όλους αυτούς τους μήνες έχουμε δουλέψει πάρα πολύ, αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που έφτασε η στιγμή να το παρουσιάσουμε στον κόσμο. Φτάνει η πρεμιέρα και έχω μεγάλη αγωνία για το πως θα φανεί στον κόσμο», είπε αρχικά ο Ηλίας Βρεττός. 

Ο τραγουδιστής συνέχισε: «Νιώθω χαρούμενος και ευλογημένος με κάτι τόσο καινούριο για εμένα, είναι μια πρόκληση για εμένα όλο αυτό το τηλεοπτικό εγχείρημα». 

Σχετικά με το πώς του προτάθηκε να είναι ο παρουσιαστής για το «Πιο Μεγάλο Παζάρι», ο τραγουδιστής αποκάλυψε: «Ήμουν για road trip με την γυναίκα μου και βρισκόμαστε με τη μηχανή στα σύνορα Βουλαγαρίας-Ρουμανίας και έχουμε κάνει μια στάση για νερό για να συνεχίσουμε στο Βουκουρέστι. Χτυπάει το τηλέφωνό μου από την εταιρεία παραγωγής και μου λένε ότι θα ήθελαν να κάνω ένα δοκιμαστικό. Στην αρχή μου ακούστηκε σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Όταν επέστρεψα ήμουν πολύ κουρασμένος αλλά νομίζω ότι βοήθησε γιατί πήγα στο δοκιμαστικό χωρίς άγχος. Λίγες ημέρες μετά χτύπησε ξανά το τηλέφωνο και μου είπαν ότι θέλουν να συνεργαστούμε. Εκεί λοιπόν μπήκε και το μικρόβιο». 

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή και την σχέση με τη σύζυγό του, ο Ηλίας Βρεττός εξομολογήθηκε: «Χαίρομαι πολύ που έχουμε δημιουργήσει τη δική μας οικογένεια με την Αναστασία. Σε αυτή την σχέση υπάρχει υγεία, κατανόηση, σεβασμός και για πρώτη φορά στη ζωή μου νιώθω ότι είμαι με κάποιον που με πάει μπροστά σε όλα τα επίπεδα.

Πολλές φορές στη ζωή μας βιώνουμε έντονες στιγμές, έρωτα, αλλά πάντα στις προηγούμενες σχέσεις μου ένιωθα ότι κάτι λίγο μου παίρνουν, σε επίπεδο ενέργειας, σε επίπεδο ζήλειας, αυτό με την Αναστασία το έχω ξεχάσει τελείως. Δεν είναι εύκολο όλο αυτό για έναν άνθρωπο που δεν είναι στον χώρο και ειδικά για την Αναστασία ήταν πολύ δύσκολο στο ξεκίνημα, βρήκαμε όμως τα πατήματα και τον τρόπο. Πλέον είναι δίπλα μου βράχος και με στηρίζει σε όλα». 

Read More

And More