Ήλιος με ισχυρούς ανέμους για σήμερα!

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα Σάββατο σε ολόκληρη τη χώρα. Οι βόρειοι άνεμοι θα ενισχυθούν και θα πνέουν στο Αιγαίο εντάσεως έως 8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα
Στη Μακεδονία και τη Θράκη καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν στη Θράκη το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στα νησιά του Ιονίου θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν τις απογευματινές ώρες στη Θεσσαλία. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 6 με 7 και στα δυτικά τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 και στη νότια Κρήτη έως 35 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου.
Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά 7 τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αίθριος. Λίγες νεφώσεις θα σημειωθούν το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το βραδύ στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου.
Την Κυριακή ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 Μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 7 με 8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά και βόρεια.

Read More

And More