Site icon TLIFE

Ίλντα Κρόνι: Βραδινή έξοδος στο κέντρο της Αθήνας μετά την αποχώρηση από το GNTM! [pics]

Μπορεί πολλοί να την θεωρούνταν φαβορί για τη νίκη στο φετινό GNTM, ωστόσο, λίγο πριν τον τελικό αποχώρησε, λόγω μιας κακής φωτογραφίας, ξαφνιάζοντας τους πάντες. Η Ίλντα Κρόνι υπήρξε αδιαμφισβήτητα μια πολύ δυνατή παίκτρια στο reality μόδας του STAR, με υψηλές επιδόσεις σε κάθε δοκιμασία και μια αξιόλογη πορεία.

Αφότου το παιχνίδι τελείωσε για εκείνη, επέστρεψε στην αγκαλιά του συντρόφου της και της οικογένειά της, κοντά στους ανθρώπους που την αγαπούν και τόσο πολύ της έλειψαν τους τέσσερις αυτούς μήνες που βρισκόταν στο σπίτι του GNTM. Ωστόσο, συνεχίζει να εργάζεται ως μοντέλο και να κλείνεις τις δουλειές τη μία μετά την άλλη, έχοντας ως εφόδια όλα όσα αποκόμισε από αυτή την μοναδική εμπειρία που έζησε.

Το βράδυ της Τρίτης, η Ίλντα Κρόνι πραγματοποίησε μια βραδινή έξοδο στο κέντρο της Αθήνας, δίνοντας το “παρών” σε bar-restaurant επί της οδού Κολοκοτρώνη. Παρέα με την καλή της φίλη και πρώην συμπαίκτρια στο GNTM, Αργυρώ Μαγγλάρη, δείπνησαν και πέρασαν μερικές στιγμές χαλάρωσης, συζητώντας και γελώντας καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Οι δυο τους, μάλιστα, πόζαραν στον φωτογραφικό φακό, εντυπωσιάζοντας με τις αναλογίες, αλλά και τα look τους.

Δες τις φωτογραφίες:

Ίλντα Κρόνι – Αργυρώ Μαγγλάρη

Νεκτάριος Σκαμνάκης – Αργυρώ Μαγγλάρη – Ίλντα Κρόνι

© 2024 tlife.gr