Ημέρα γενεθλίων για την Κατερίνα Καινούργιου: Ποζάρει στον φωτογραφικό φακό του συντρόφου της και κάνει τον δικό της απολογισμό

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για την Κατερίνα Καινούργιου αφού γιορτάζει τα γενέθλιά της. Η παρουσιάστρια που έχει αρχίσει εδώ και μέρες να δέχεται ευχές και δώρα, έκλεισε τα 36 της χρόνια και έχει κάθε λόγο να χαμογελάει αφού τα πράγματα τόσο στην προσωπική αλλά και την επαγγελματική της ζωή δείχνουν να πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.

Η Κατερίνα Καινούργιου βρίσκεται στην πιο δημιουργική της φάση Η εκπομπή της σημειώνει επιτυχία ενώ ο έρωτάς της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη μέρα με τη μέρα δυναμώνει. Σήμερα λοιπόν, με αφορμή τα γενέθλιά της θέλησε να κάνει έναν μικρό απολογισμό και να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την ευγνωμοσύνη που νιώθει για όσα έχουν έρθει στη ζωή της αλλά και να τους ευχαριστήσει για τις αμέτρητες ευχές της.

Πήρε λοιπόν αγκαλιά το αγαπημένο της σκυλάκι, τον Κίτον, φόρεσε το πιο λαμπερό της χαμόγελο και πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του συντρόφου της. Την φωτογραφία αυτή, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και έγραψε:

“36 και…δεν κρύβω τα χρόνια μου! Ειμαι περήφανη που έφτασα εδώ που ειμαι σήμερα. Γιατί, τίποτα δεν μου χαρίζεται, τίποτα δεν είναι ίδιο με χθες και κανένας χρόνος, καμία μέρα δεν επιστρέφει…. Νιώθω τόσο ευγνώμων …πλήρης και ευτυχισμένη. Σας ευχαριστώ μέσα απ την καρδιά μου που ομορφύνατε την ημέρα των γενεθλίων μου με τις υπέροχες ευχες σας…την προσωπική μου πρωτοχρονιά! ευχές από καρδιάς που μου θυμίζουν κάθε χρόνο πόσοι πολλοί άνθρωποι είναι εκεί για μένα ! Στ αλήθεια είναι υπεροχο! Καλη Ανάσταση σε όλους …με υγεια πάνω απ όλα ! Σας στέλνω την αγάπη μου !”

Read More

And More