Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019: Ζήσαμε από κοντά την μεγάλη μουσική γιορτή του Playmotion by Amita Motion

Την ημέρα αυτή την περιμέναμε πώς και πώς -όπως κάθε χρόνο- και σίγουρα η προσμονή άξιζε τον κόπο. Την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019, με περισσότερους από 80.000 φίλους της Amita Motion να δίνουν το “παρών” στο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ και να ζουν μία ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία.  Το μεγαλύτερο και πιο θετικό μουσικό γεγονός της χώρας πραγματοποιήθηκε για 14η συνεχή χρονιά και σημείωσε, μάλιστα, ρεκόρ προσέλευσης συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια.

Λίγες μέρες πριν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι στα σχολεία, το Playmotion, η νέα μουσική πλατφόρμα από την Amita Motion που προσφέρει #kathemera μουσική, εκπλήξεις και εμπειρίες στους νέους, υποδέχθηκε μικρούς και μεγάλους σε ένα φαντασμαγορικό μουσικό θέαμα από αγαπημένους καλλιτέχνες της ελληνικής και διεθνούς μουσικής σκηνής.

Η πιο θετική γιορτή της χώρας, ήταν γεμάτη μουσική, χορό, μοναδικά live acts και ξεχωριστές συνεργασίες επί σκηνής και, φυσικά, με ελεύθερη είσοδο για όλους.

Το TLIFE ήταν εκεί για να σου μεταφέρει όλα όσα έγιναν στη φετινή Ημέρα Θετικής Ενέργειας.

Παρουσιαστής για φέτος ήταν ο σαρωτικός ηθοποιός και stand up comedian Ζήσης Ρούμπος, ο οποίος μαζί με τη εκρηκτική Josephine καλωσόρισαν το κοινό με μία άκρως χορευτική έναρξη δίνοντας το στίγμα της πιο θετικής συναυλίας.

Ο DJ Pitsi με ένα upbeat warm up set «ζέστανε» το κοινό, ενώ ο D3LTA, ο Ελληνοβρετανός τραγουδοποιός, βρέθηκε για πρώτη φορά στη σκηνή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας. Έπειτα, στο stage ανέβηκαν οι The Players, συνεπείς στο ραντεβού τους με τους fans της Amita Motion που τους ανέδειξαν μέσα από το μουσικό project “Back 2 Bands” το 2017 και στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Jimko που έδωσε δυναμικό παλμό στο κοινό.

Ακολούθησε η ανερχόμενη Vemily, η οποία μάγεψε τους παρευρισκόμενους με τις διασκευές της κι έπειτα ο  OGE με την Έλενα Τσαγκρινού και τον Mike, που «έβαλαν φωτιά» στο πιο θετικό stage με ένα άκρως χορευτικό mash up.

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης τραγούδησε και χόρεψε στους ρυθμούς των επιτυχιών του και οι Alcatrash άφησαν το δικό τους ξεχωριστό αποτύπωμα στη βραδιά. Εκεί ήταν και η ανερχόμενη Natasha Kay, που ξεσήκωσε το κοινό με το μουσικοχορευτικό της show, όπως ακριβώς έκαναν ο Mad clip με τις ρίμες του και ο YPO με τις rap επιτυχίες του.

Το κοινό υποδέχθηκε με το πιο θερμό του χειροκρότημα τον Αναστάσιο Ράμμο που ανταπέδωσε ερμηνεύοντας τις επιτυχίες του και παίζοντας κιθάρα, αλλά και τον FY, ο οποίος έκανε το πλήθος να τραγουδά και να χορεύει στον ανεβαστικό ρυθμό του.

Και η Josephine όμως ανέβηκε στη σκηνή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2019 εντυπωσιάζοντας με την ερμηνεία της. Ο Light πήρε το μικρόφωνο και ράπαρε σε ένα μοναδικό performance, ενώ ο Snik χάρισε έντονες μουσικές συγκινήσεις με το ξεχωριστό του στυλ.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανέβηκε στη σκηνή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2019 καθηλώνοντας με την ερμηνεία του.

Οι ΜΕΛΙSSES έστειλαν τη θετική διάθεση του κοινού στα ύψη με τα μεγαλύτερα τους hits, ενώ ερμήνευσαν και το «Δεν έχω ιδέα» σε μία συνεργασία επί σκηνής με τον Αναστάσιο Ράμμο.

Οι fans της Amita Motion δε σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν και να χορεύουν με την εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα, η οποία έκανε και ντουέτο επί σκηνής με τον Claydee για την επιτυχία τους «Loquita». Για πρώτη φορά σε live performance, μάλιστα, η Ελένη Φουρέιρα και ο Lil Barty παρουσίασαν στη σκηνή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας το νέο hit «Άλλο Level», το οποίο δημιούργησαν μαζί με το κοινό μέσα από το μουσικό project “Join The Beat”, της πλατφόρμας Playmotion.

Τους δύο καλλιτέχνες πλαισίωσε η ομάδα “The Wolves”, η οποία το 2017 αναδείχθηκε Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Γυμναστικής, υπό την καθοδήγηση της Ολυμπίας Δραγούνη.

Τέλος, εισακούγοντας την απαίτηση χιλιάδων fan της, η Amita Motion έφερε ως Special Guests στη σκηνή στης Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2019 το ντουέτο φαινόμενο από τη Νορβηγία, τους Marcus & Martinus, πλημμυρίζοντας το κοινό με θετική ενέργεια.

Στα highlights της βραδιάς ήταν η στιγμή που στη σκηνή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2019 παρουσιάστηκε η νέα συλλεκτική συσκευασία της Amita Motion που φιλοξενεί την Ελένη Φουρέιρα και η οποία σε λίγες μέρες θα είναι διαθέσιμη, προσφέροντας ακόμα περισσότερη θετική ενέργεια.

Καθ’ όλη την διάρκεια της βραδιάς, δεν σταματούσαμε να χορεύουμε, να τραγουδάμε τις επιτυχίες των αγαπημένων καλλιτεχνών που ανέβηκαν στο stage και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για μία ακόμα φορά, αλλά και να βγάζουμε φωτογραφίες. Τα social media, όπως ήταν αναμενόμενο, πήραν… φωτιά εκείνο το βράδυ, με το Facebook, το Instagram και το Twitter να “βομβαρδίζονται” από φωτογραφίες και βίντεο που ανήρτησαν στους λογαριασμούς τους όσοι έζησαν από κοντά αυτή την μοναδική εμπειρία.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πώς η Amita Motion φρόντισε και φέτος η Ημέρα Θετικής Ενέργειας να είναι φιλική προς το περιβάλλον, ανακυκλώνοντας όλα τα προϊόντα και τα υλικά συσκευασίας που χρησιμοποιήθηκαν.

Πάρε μια γεύση από όλα όσα έγιναν:

Amita Motion σ’ ευχαριστούμε για αυτή την μοναδική ημέρα που μας επιφύλασσες.

Τα λέμε ξανά του χρόνου!

Read More

And More