Ιωάννα Ασημακοπούλου: Αποκαλύπτει το ευτράπελο περιστατικό που συνέβη στην Ιταλία!

Όλοι γνωρίζουν πως η Ιωάννα Ασημακοπούλου έχει τεράστιο ταλέντο στην υποκριτική! Αυτό που ελάχιστοι ξέρουν για την πρωταγωνίστρια της σειράς “Το σόι” είναι πως τρέφει τεράστια αδυναμία στα ταξίδια. Αν ρίξεις μια ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα χαρακτηρίζει τον εαυτό της traveler. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό People, η γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει το ευτράπελο που της συνέβη κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού της στην Ιταλία.

«Αγαπώ πολύ τα ταξίδια και προσπαθώ να φεύγω όποτε μπορώ. Ανήκω στη γενιά που οι περισσότεροι φίλοι μου έφυγαν ως οικονομικοί μετανάστες στο εξωτερικό. Επομένως έχω δικούς μου ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και έτσι μου δίνεται η ευκαιρία να ταξιδεύω πολύ. Θέλω να βλέπω έναν τόπο ολοκληρωμένα, αν και συχνά δεν υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος για να το κάνω. Για να καταλάβεις, έχω στα σχέδιά μου κάποια στιγμή να κάνω road trip στην επαρχία της Γαλλίας. Γνωρίζοντας άλλους πολιτισμούς και ανθρώπους ανοίγει το μυαλό σου», αναφέρει μεταξύ άλλων, η Ιωάννα Ασημακοπούλου.

«Θυμάμαι μια φορά που ήμουν στην Ιταλία και είχα αγοράσει εισιτήρια για να πάω να δω μια παράσταση όπερας στη Σκάλα του Μιλάνου. Είχα φορέσει τα καλά μου και όταν πήγα εκεί συνειδητοποίησα ότι ενώ είχα πληρώσει για να καθίσω σε μια συγκεκριμένη θέση προκειμένου να το απολαύσω, μου είχαν δώσει λάθος εισιτήρια, με αποτέλεσμα να με βάλουν τέρμα Θεού. Προσπαθούσα να συνεννοηθώ μιλώντας λίγα ιταλικά, αγγλικά και ελληνικά. Έλεγα το πρόβλημά μου στις ταξιθέτριες. Προσπαθούσαν να με καταλάβουν αλλά ήταν δύσκολο γιατί δεν μιλούσαν καλά αγγλικά. Ήταν πολύ αστείο. Κάποια στιγμή με λυπήθηκαν και με έβαλαν σε έναν άλλο εξώστη. Οι φίλοι μου με παρατηρούσαν γελώντας και απορώντας πώς κατάφερα να συνεννοηθώ», αποκάλυψε χαρακτηριστικά στο περιοδικό.

Διάβασε όλη τη συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το Έθνος της Κυριακής.

Read More

And More