Ιωάννα Ασημακοπούλου: «Το χιούμορ είναι ασπίδα και με έχει σώσει από πολλές καταστάσεις στη ζωή μου»

Η Ιωάννα Ασημακοπούλου ήταν η σημερινή καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη στο Mega, το μεσημέρι της Παρασκευής. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για το θέατρο και το επάγγελμα του ηθοποιού αλλά και για την προσωπική ζωή της.

«Το θέατρο καταφέρνει να βγάλεις συναισθήματα που δεν έχεις νιώσει και πολεμάς την ντροπή σου. Βάζεις πράγματα από τον εαυτό σου, αλλά πάντα έχω την ασφάλεια του ρόλου. Ήθελα να κάνω και διαφορετικά πράγματα. Οι προτάσεις για την τηλεόραση ήταν για κωμικούς ρόλους αλλά στο θέατρο είχα κάνει πολλές δραματικές παραστάσεις. Η αλήθεια όμως είναι πως η αντιμετώπιση είναι μία και είναι ωραίο να αλλάζεις γιατί αλλάζοντας εξελίσσεσαι. Άλλωστε, και η κωμωδία έχει δράμα μέσα» τονίζει η Ιωάννα Ασημακοπούλου.

Ενώ για το πώς είναι στην προσωπική της ζωή είπε: «Στη ζωή μου γελάω πολύ. Όλοι οι φίλοι μου έχουν αίσθηση του χιούμορ. Και το ζητώ και στις σχέσεις μου αυτό. Ζητάμε από τον άλλον συνήθως αυτό που έχουμε και εμείς. Το χιούμορ είναι ασπίδα και με έχει σώσει από πολλές καταστάσεις στη ζωή μου. Ο θυμός δεν είναι μόνο αρνητικό συναίσθημα αλλά είναι και θετικό γιατί εάν δεν θυμώσουμε με τα πράγματα δεν θα τα αλλάξουμε».

 

Η Ιωάννα Ασημακοπούλου πρωταγωνιστεί τη θεατρική παράσταση «Αγρυπνία».

Read More

And More