Ιωάννα Λίλη: Κομψή εμφάνιση στο πλευρό του Θοδωρή Ζαγοράκη στη ΔΕΘ!

Στο πλευρό του Ευρωβουλευτή Θοδωρή Ζαγοράκη, βρέθηκε για μια ακόμη φορά η σύζυγός του Ιωάννα Λίλη και τον συνόδευσε στη 2η συνδιάσκεψη Νεολαιας – Ποντιων στο Βελλιδειο στη ΔΕΘ και τράβηξε πάω της τα φωτογραφικά φλας.
Η κομψή παρουσιάστρια βρέθηκε στο event με total black look και συνάντησε πολλούς επώνυμους, που έδωσαν το “παρών” ανάμεσά τους και ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

Ιδιαίτερα ενθουσιασμένη μάλιστα από την εκδήλωση και τα συγκινητικά λόγια του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, η Ιωάννα έγραψε στο Instagram: “2η Παγκόσμια Συνδιάσκεψη Ποντιακής Νεολαίας είναι το μεγάλο γεγονός στην πόλη της Θεσσαλονίκης και αξίζουν θερμότατα συγχαρητήρια στους εμπνευστές και διοργανωτές της εκδήλωσης, καθώς και σε όλους τους συμμετέχοντες. Υψίστης σημασίας η παρουσία και τα λόγια του σεπτού Οικουμενικού μας Πατριάρχη, που με αναγωγές σε ιστορικά γεγονότα προβληματίζουν και συνάμα μεταλαμπαδεύουν ελπιδοφόρα μηνύματα”.

Και συμπλήρωσε: “Ο Ιβάν Σαββίδης χαιρετίζοντας την εκδήλωση συγκλόνισε με λόγια θερμά που έβγαιναν από την καρδιά του και μιλούσαν στην καρδιά όλων. Ως γνήσιο τέκνο του Ποντιακού Ελληνισμού, γνωρίζει τι σημαίνει να μάχεται κανείς με όλες του τις δυνάμεις, μα πάνω απ’ όλα με αξιοπρέπεια και πίστη στα μεγάλα ιδανικά. Οι Έλληνες πρέπει να διδαχθούμε από το παρελθόν μας και να διασώσουμε το μέλλον των παιδιών μας.
Αυτό λοιπόν, μας το έδειξε ο Ποντιακός Ελληνισμός, στον οποίο αποδίδουμε φόρο τιμής. Ο ελληνισμός που βγήκε μέσα από τις φλόγες της μεγάλης καταστροφής, που ήξερε να κάνει τον αβάσταχτο πόνο του τραγούδι και χορό, που γνώρισε την πίκρα της προσφυγιάς, αλλά αναδείχτηκε φορέας πολιτισμού. Οι χαμένες και αλησμόνητες Πατρίδες μπορεί να σβήστηκαν βίαια από το χάρτη, μα ποτέ από την καρδιά μας. Στα μέρη του Πόντου έμελλε να γραφτούν οι πιο μελανές σελίδες της ελληνικής ιστορίας. Αυτή η ιστορία πρέπει να μας διδάξει. Ως ζωντανοί έχουμε αυτό το χρέος, γιατί οι νεκροί μας ακόμη περιμένουν…”.

Μια εξαιρετικη βραδια-στην 2η συνδιασκεψη Νεολαιας-Ποντιων στο Βελλιδειο -Δ.Ε.Θ-!!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ιωαννα Λιλη (@ioanna_lili) στις

Read More

And More