Ιωάννα Λίλη: Ο Θοδωρής Ζαγοράκης και ο γιος της έγιναν νονοί! Φωτογραφίες

Μετά τη βάφτιση της μικρής Μαρίας (κόρης του παιδικού φίλου του Θοδωρή Ζαγοράκη, Ανδρέα Ζηρτιλίδη) με νονές την Ιωάννα Λίλη και την κόρη της, στην Καβάλα, η οικογένεια του Θοδωρή Ζαγοράκη βρέθηκε και πάλι σε βαφτίσια, αυτήν τη φορά στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης. Και νονοί τώρα ήταν ο ευρωβουλευτής με τον γιο του Ιωάννη.

Σύσσωμη όλη η οικογένεια έδωσε το παρών στο baby bloom και έλαμπε από χαρά. Το μωράκι που βαφτίστηκε είναι 8 μηνών και πήρε το όνομα Δήμητρα. Το μυστήριο τελέστηκε στις 25 Ιουνίου με νονούς τον Θοδωρή Ζαγοράκη και τον γιο του Ιωάννη, ενώ η γνωστή παρουσιάστρια έκλεψε τις εντυπώσεις με την σικ εμφάνισή της. Χαρούμενη, μάλιστα, η Ιωάννα ανέβασε και φωτογραφίες στα social media.

“Μόλις ολοκληρώθηκε και η βάφτιση της μικρής Δήμητρας στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης -νονός ο υιός Ιωάννης με τον μπαμπά!!!! Να σας ζήσει Πασχάλη και Βίκυ,να είναι γερό, ευτυχισμένο, καλότυχο και καλοφώτιστο!!! Όλα τα καλά-με πολύ Αγάπη!!!”

Μετά το μυστήριο ακολούθησε και μεγάλο party στο bar restaurant Shark…

Δες φωτογραφίες από τα βαφτίσια:

Στην βαφτιση της μικρης Δημητρας το περασμενο Σαββατο-Νονος ο Υιος κι ο μπαμπας!!! #baptism #littleDimitra #godfather #Dadson

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ιωαννα Λιλη (@ioanna_lili) στις



Read More

And More