Iωάννα Λίλη: Ποζάρει με μαγιό μαζί με την κόρη της!

Η Ιωάννα Λίλη είναι λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ζωή της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική.

Αυτές τις μέρες, η παρουσιάστρια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές, μαζί με τον σύζυγό της, Θοδωρή Ζαγοράκη, και τα παιδιά τους, Μαρία και Ιωάννη. ενώ δεν σταματά να δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό φωτογραφίες και βίντεο από τις αποδράσεις τους στη θάλασσα.

Το πρωί της Τετάρης, η Ιωάννα αποκάλυψε πώς όλοι μαζί έκαναν τις βουτιές τους στην παραλία, ενώ η ίδια μαζί με την κόρη της  επιδόθηκαν και σε θαλάσσια extreme sports. Μάλιστα, ανήρτησε στο προφίλ της φωτογραφίες που οι δυο τους πόζαραν φορώντας μόνο τα μαγιό τους και εντυπωσίασαν με τις αναλογίες τους.

“Καλημέρα – Καλή Τετάρτη σε όλους!!! Διακοπές δίχως λίγο τρέλα???? Ωραία εμπειρία!!!! Φιλιά σε όλους!!!”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που τις συνόδευε. Τα likes και τα κολακευτικά σχόλια από τους followers της, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσαν… βροχή.

Η ομορφιά φαίνεται πώς είναι οικογενειακή υπόθεση!

Read More

And More