Ιωάννα Λίλη: Στιγμές οικογενειακής ευτυχίας [pics]

Ιωάννα Λίλη: Στιγμές οικογενειακής ευτυχίας [pics] | tlife.gr

Μια όμορφη καθημερινότητα απολαμβάνει η Ιωάννα Λίλη. Η πρώην παρουσιάστρια του Μακεδονία Tv αφιερώνει όλο τον ελεύθερο χρόνο της στην οικογένειά της: τον σύζυγό της, Θοδωρή Ζαγοράκη και τα δυο τους παιδιά, Μαρία και Ιωάννη. Η ίδια είναι από τις γυναίκες που φροντίζει να κάνει πράγματα για εκείνη αλλά προτεραιότητά της είναι τα αγαπημένα της πρόσωπα. Αυτό φαίνεται και από τις πολλές κοινές τους δραστηριότητες.

Η Ιωάννα Λίλη δεν σταματά να κάνει βόλτες στην Θεσσαλονίκη με τον γιο και την κόρη της αλλά και τους φίλους τους αλλά και οικογενειακές εξορμήσεις. Συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους στα οποία φαίνεται πως περνά όμορφες μέρες.

View this post on Instagram

Καλησπέρα σε όλους!!! Να έχετε μία όμορφη εβδομάδα,Καλή αρχή και πάλι για όλα τα παιδάκια στο σχολείο( επιστροφή στα θρανία), γεμίσαμε μπαταρίες!!!! Και θα προτείνω το εξής:Σταμάτα να ανησυχείς,για το τί μπορεί να πάει στραβά και ξεκίνα να ενθουσιάζεσαι για το τί μπορεί να πάει σωστά!!!! #hellomyfriends #wishugreatweek #stopworryingabout #whatcangowrong #andstartgetting #excitedaboutwhatwillgo #right #returntodesks #goodstart #loveumyfriends #manykisses ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😀😀😀🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🙋

A post shared by Ιωαννα Λιλη (@ioanna_lili) on

https://www.instagram.com/p/BeDNLqon0OC/?taken-by=ioanna_lili

https://www.instagram.com/p/BeHwUyznOwn/?taken-by=ioanna_lili

READ more