Ιωάννα Μαλέσκου: H έκπληξη του αδερφού της για τα γενέθλιά τους και η εκπληκτική ομοιότητά τους

Μια έκπληξη περίμενε σήμερα την Ιωάννα Μαλέσκου. H παρουσιάστρια του “Love it” είχε χθες τα γενέθλιά της και μιας και ήταν Κυριακή, οι συνεργάτες αποφάσισαν να της κάνουν σήμερα μια μικρή έκπληξη.

Έτσι στην έναρξη της εκπομπής, εκείνη μπήκε στο πλατό ωστόσο αυτό ήταν άδειο. Λίγα δευτερόλεπτα μετά εμφανίστηκε η τηλεοπτική της παρέα με μια εντυπωσιακή τούρτα. Οι εκπλήξεις όμως για την Ιωάννα δε σταμάτησαν εκεί αφού αμέσως μετά στην τηλεφωνική γραμμή ακούστηκε η φωνή του αδερφού της ο οποίος ζει στην Πρέβεζα.

“Επειδή η ζωή σου το τελευταίο διάστημα είναι γεμάτη ανατροπές και μοιάζει πολύ με Survivor και επειδή από την ομάδα των μαχητών προσχώρησες στην ομάδα των διασήμων, θα το παίξω λίγο Λιανός και θα σου πω ότι το έπαθλό σου σήμερα είναι η επικοινωνία. Θέλω να σου ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου, πολύχρονη, πολύχρωμη, υγιής και θέλω να σε βλέπω πάντα να χαμογελάς και ότι κάνεις να συνοδεύεται από προσωπική ευτυχία και επιτυχία” είπε ο αδερφός της Ιωάννας Μαλέσκου με την ίδια να του απαντά πόσο πολύ της έχουν λείψει όλοι.

Όπως θα δεις και στο παρακάτω βίντεο η ομοιότητά τους είναι απίστευτη.

 

Read More

And More