Ιωάννα Μαλέσκου: Απαντά για το “ειδύλλιο” με τον Χεζόνια και τη σύγκριση με την Μενεγάκη – “Θα τα βλέπει και θα γελάει”

Στη διαδικτυακή εκπομπή του Φίλιππου Ιωάννου μίλησε η Ιωάννα Μαλέσκου η οποία απάντησε για πρώτη φορά για το “ειδύλλιο” που φημολογείται πως έχει με τον Μάριο Χεζόνια και την “επίθεση” που δέχεται από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού προκειμένου να τον πείσει να μείνει στη χώρα μας. Ωστόσο δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στη σύγκριση με την Ελένη Μενεγάκη η οποία όπως είπε μάλλον θα βλέπει όσα γράφονται και θα γελάει.

“Μου αρέσουν όλα τα αθλήματα και μου αρέσουν και οι άνθρωποι που αθλούνται είτε το κάνουν ερασιτεχνικά, σα χόμπι δηλαδή είτε επαγγελματικά. Αρέσει στον περισσότερο κόσμο το μπάσκετ. Μου αρέσει να βλέπω να παίζουν μπάσκετ και μου αρέσει γενικότερα να απολαμβάνω αγώνες. Στενές επαφές με ανθρώπους που παίζουν μπάσκετ δεν έχω. Ούτε πολύ στενές επαφές», είπε στην αρχή η Ιωάννα Μαλέσκου.

Στη συνέχεια, όταν ο Φίλιππος Ιωάννου την ρώτησε: «Αυτή η πολιορκία από τον Χεζόνια έχει συμβεί;», η παρουσιάστρια από την πλευρά της απάντησε: «Αφήστε τον άνθρωπο εκεί που είναι. Ήρθε ο άνθρωπος από τη χώρα του για να δεινοπαθήσει. Να ποιος περνάει δύσκολα στο lockdown. Κάνει μια προσπάθεια για τον Παναθηναϊκό, για την ομάδα για την οποία έχει έρθει και νομίζω τα πάει πάρα πολύ καλά. Βάζει πολλά γκολ και τρίποντα και είναι πολύ σημαντικό γιατί είναι πολύ αγαπητός από τον κόσμο και κάνουν τα πάντα πιστέψτε με για να μείνει ο άνθρωπος στην Ελλάδα. Ειλικρινά ότι περνάει από το χέρι τους και όχι μόνο από το δικό τους από ότι φαίνεται. Εγώ δεν τον ξέρω τον άνθρωπο γιατί να κάνω; Είναι άλλος χώρος αυτός, εκείνος κάνει κάτι για να μείνω εγώ; Πάντως είναι εξαιρετικός παίκτης, παρακολούθησα και τις προηγούμενες ημέρες και τα ματς. Είναι πολύ καλός, πολύ δυνατός και ψηλός».

Μάλιστα, όταν η Ιωάννα Μαλέσκου ρωτήθηκε αν δέχτηκε φλερτ από τον Μάριο Χεζόνια απάντησε: «Όχι! Δεν ξέρω τι ορίζεται ως φλερτ αλλά φλερτ είναι να έρθει ένας άνθρωπος κοντά. Εγώ δεν έρχομαι σε επαφή με κανέναν. Δεν θεωρώ φλερτ τα μηνύματα στο Instagram γιατί αν ήταν έτσι θα με φλέρταρε πολύς κόσμος. Μπορεί να είναι συμπάθεια, όχι απαραίτητα φλερτ για τα ορίζουμε όλα ερωτικού ενδιαφέροντος;

Μόλις πήγε ο άνθρωπος να δείξει τη συμπάθεια του έπεσαν όλοι από πάνω του, πριν καλά καλά το καταλάβω, φούντωσαν οι φωτιές που λέγαμε πριν με τα emoji και δόξα το θεό είναι μια ήρεμη πορεία από την πλευρά του ανθρώπου. Κατά τα άλλα σύσσωμος ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει κατακλείσει εδώ και λίγες ημέρες το προφίλ μου και πραγματικά  προσπαθώντας να πιάσουν μια σανίδα σωτηρίας από τη δική μου πλευρά. Εγώ θέλω να μείνει ο άνθρωπος, όπως θέλει όλος ο υπόλοιπος κόσμος. Άμα θες να μείνεις, άμα θες να κάτσεις κάτσε, άμα θες να φύγεις ε ξανά σκέψου το.  Το καλοκαίρι θα κριθούν όλα αλλά θεωρώ ότι επειδή είναι πολύ καλός ότι θα μείνει. Στηρίζουμε Παναθηναϊκό, μας αρέσει».

Όσο για τη σύγκριση με την Ελένη Μενεγάκη ανέφερε, “Ποτέ στη ζωή μου δε θέλησα να πάρω τη θέση κάποιου ούτε να αντιγράψω κάποιον γιατί δε το έχω ανάγκη και γιατί έχω τη δική μου προσωπικότητα και όταν βάζεις έναν άνθρωπο σε αυτό το καλούπι δε τον αφήνεις να ανθίσει… Όταν ένας άνθρωπος που είναι τόσα χρόνια στον χώρο αποφασίζει να φύγει για τους δικούς του λόγους, αυτό είναι ένα πλήγμα για τον κόσμο. Όταν λοιπόν ακούν ότι έρχεται κάποιος άλλος να πάρει τη θέση του αντιδρούν. Πολλά από αυτά που άκουγα στην αρχή με στεναχωρούσαν. Με λένε “Μενεγάκη της Κρήτης” και λέω αυτή η γυναίκα τώρα θα τύχει κάπου να το δει, από περιέργεια και μόνο… σίγουρα θα γελάει και θα σκέφτεται “την κακομοίρα τι τραβάει”.

Read More

And More