Ιωάννα Μαλέσκου: Απαντά στον Ουγγαρέζο – «Έλα Δημήτρη, τα φιλάκια μου»

Το δικό της μήνυμα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο θέλησε να στείλει σήμερα μέσα από την εκπομπή της η Ιωάννα Μαλέσκου.

Όλα άρχισαν, όταν η Ιωάννα Μαλέσκου την περασμένη Παρασκευή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και μεταξύ άλλων δήλωσε, «Αισθάνθηκα ότι ήμουν στο μάτι του κυκλώνα για ένα μεγάλο διάστημα χωρίς να το θέλω και να το προκαλέσω. Αυτό με έκανε λίγο να μαζευτώ, να αποστασιοποιηθώ και να δω τι πραγματικά θέλω. Βρήκα αυτό που θέλω. Θέλω την ηρεμία μου».

Με αφορμή αυτές τις δηλώσεις, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μέσα από τη στήλη που διατηρεί στο Youfly.com θέλησε να κάνει το δικό του σχόλιο γράφοντας, «η Ιωάννα Μαλέσκου δήλωσε πως ήταν στο «μάτι του κυκλώνα» για μια περίοδο. Επειδή είναι λάτρης της σωστής χρήσης των λέξεων και τον εννοιών, στο «Μάτι του Κυκλώνα» επικρατεί ηρεμία, αλλά να της το πείτε με τρόπο, σας παρακαλώ πολύ» αφήνοντας έτσι να εννοηθεί πως η ηρεμία δεν ήταν κάτι που χρειαζόταν να βρει η Ιωάννα Μαλέσκου ακόμα και αν ήταν “στο Μάτι του Κυκλώνα” μιας και μετεωρολογικά εκεί επικρατεί έτσι κι αλλιώς η ηρεμία.

Φυσικά, η Ιωάννα Μαλέσκου δε θα μπορούσε να το αφήσει αναπάντητο αυτό και σήμερα, μέσα από την εκπομπή της με αφορμή την ίδια έκφραση που χρησιμοποίησε ο συνεργάτης της Χάρης Γιακουμάτος είπε, 

«Αυτό το Μάτι του Κυκλώνα… Θα μας ακούει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που έχει δώσει μια ιδιαίτερη εξήγηση σε αυτό το οποίο σημαίνει. Αλλά με μεγάλη χαρά ή θα του κάνω ένα tweet ή θα του στείλω ένα μήνυμα για το τι ακριβώς σημαίνει για εμάς που μετεωρολογικά δεν έχουμε γνώσεις ούτε όμως οφείλουμε να έχουμε γνώσεις και αν όντως μπει στο Μάτι του Κυκλώνα εκεί που επικρατεί ηρεμία, να δούμε πως θα αισθάνεται αλήθεια. Ήρεμος και χαλαρός; Έλα Δημήτρη, τα φιλάκια μου».

Read More

And More