Ιωάννα Μαλέσκου: Φωτογραφίες από το μοντέρνο της διαμέρισμα στα βόρεια προάστια

Η Ιωάννα Μαλέσκου και τη φετινή σεζόν παραμένει στο καθημερινό πρόγραμμα του ΣΚΑΙ δίνοντας ραντεβού με τους τηλεθεατές της, κάθε πρωί στις 11:30

Η όμορφη παρουσιάστρια διανύει ταυτόχρονα τη δεύτερη χρονιά της στην Αθήνα, έχοντας εγκαταλείψει την Κρήτη στην οποία ζούσε για πολλά χρόνια.

«Η απόφασή μου να έρθω στην Αθήνα ήταν ακριβώς γιατί αγαπώ να εξελίσσομαι και να κάνω βήματα μπροστά, σταθερά. Έτσι, είδα την κίνησή μου αυτή, ως ένα σκαλοπάτι πιο ψηλά. Μεγάλα καράβια, μεγάλες φουρτούνες, λένε. Εγώ θα συμπλήρωνα και… μεγάλα ταξίδια με δυνατές συγκινήσεις», είχε παραδεχτεί σε συνέντευξή της για τον ερχομό της στην πρωτεύουσα.

Η Ιωάννα Μαλέσκου ζει σε ένα μοντέρνο διαμέρισμα στα βόρεια προάστια. Φυσικά εκεί η Μπαλού η σκυλίτσα της έχει τον δικό της ξεχωριστό χώρο, όπως έχουμε δει κατά καιρούς μέσα από τις φωτογραφίες στα social media.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ λατρεύει την μοντέρνα διακόσμηση προτιμώντας «ζεστά» χρώματα για το σαλόνι του σπιτιού της,  εκεί όπου περνά τον χαλαρές στιγμές στον ελεύθερο χρόνο της, ενώ υποδέχεται αγαπημένους φίλους.

Στο διαμέρισμα υπάρχει τζάκι, ενώ η κουζίνα του σπιτιού είναι σε κλασική γραμμή με το σκούρο καφέ και τις μπεζ αποχρώσεις να κυριαρχούν.

Δες φωτογραφίες από το σπίτι της Ιωάννας Μαλέσκου…

 

Read More

And More