Ιωάννα Μαλέσκου: Γυμνάζεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη – Το βίντεο από το γυμναστήριο

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει εδώ και λίγους μήνες η Ιωάννα Μαλέσκου, καθώς σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Δανιά.

Το αγαπημένο ζευγάρι, λίγο πριν υποδεχτεί το πρώτο του παιδί, πρόκειται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους με πολιτικό γάμο.

Η γνωστή παρουσιάστρια, η οποία διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της και περιμένει κοριτσάκι, έκανε γνωστή την είδηση του επικείμενου πολιτικού της γάμου με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Δανιά στην εφημερίδα «Ριζοσπάστης».

Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη δεν παραλείπει την καθημερινή της γυμναστική. Μάλιστα μοιράστηκε το πρόγραμμά της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Στο βίντεο που πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Μαλέσκου δίνει τον καλύτερό της εαυτό για να κρατιέται σε φόρμα.

«Καλημέρα, καλημέρα! Στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλες τις εγκυούλες. Όσο μας βαστάνε τα πόδια μας λένε, αλλά εδώ ισχύει το “όσο μας επιτρέπει η κοιλίτσα μας”», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ιωάννα Μαλέσκου.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Maleskou (@imaleskou)

Read More

And More