Ιωάννα Μαλέσκου: Η σύγκριση με την Ελένη Μενεγάκη και η εξήγηση για το ανοιχτό κάλεσμα στην εκπομπή της (video)

Στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” παραχώρησε συνέντευξη η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια της εκπομπής “Love it” μίλησε στη δημοσιογράφο Βασιλική Μπασιούρη για τους πρώτους μήνες της εκπομπής της στον ΣΚΑΪ αλλά και για την ανοιχτή πρόσκληση που έκανε στην Ελένη Μενεγάκη από τον αέρα της εκπομπής.

Σχετικά με το “Love it”, η Ιωάννα Μαλέσκου ανέφερε: “Μπορεί να φαίνεται μικρό διάστημα, αλλά είναι μεστό διάστημα και δόξα τω Θεώ ο κόσμος μου έχει δείξει την αγάπη του από την πρώτη στιγμή, οπότε κυλούν όλα όμορφα. Διανύω μια πολύ όμορφη περίοδο και επαγγελματικά στη ζωή μου κι όλα πάνε πολύ καλά.

Γενικά πιστεύω ότι στη ζωή μας όλα γίνονται για κάποιο λόγο και κάποια πράγματα κάποιες φορές δεν πρέπει να περνάνε κι από τα χέρια μας, οπότε δεν θα άλλαζα κάτι. Όλα να κυλάνε καλά κι ό,τι είναι να έρθει ας έρθει. Αυτή την περίοδο μου λείπει το μαμαδίστικο φαγητό, η παρέα μου και η επικοινωνία, το από κοντά, αλλά θα ‘ρθει κι αυτό”.

Όσον αφορά στην ανοιχτή πρόσκληση στην Ελένη Μενεγάκη, η ίδια δήλωσε: “Ποιος δεν παρακολουθούσε την Ελένη Μενεγάκη; Το έκανα χαριτολογώντας με την έννοια ότι είμαστε γειτόνισσες, αφού μένουμε στην ίδια γειτονιά. Δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης”. 

Δες το βίντεο:

Read More

And More