Ένας μήνας συμπληρώνεται σήμερα από την ημέρα που η Ιωάννα Μαλέσκου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Δανιά.
Η παρουσιάστρια, από τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, θέλησε να κρατήσει την ιδιαίτερη αυτή περίοδο, μακριά από τα media, κάνοντας ελάχιστες αναφορές και δηλώσεις για την προσωπική της ζωής.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Μέχρι και σήμερα μάλιστα, η Ιωάννα Μαλέσκου κάνει ελάχιστες αναρτήσεις με την μικρή της, η ίδια όμως, δείχνει να απολαμβάνει πολύ την μητρότητα.
Σήμερα το βράδυ, με αφορμή τον ένα μήνα που έκλεισε η κόρη της, η Ιωάννα Μαλέσκου προχώρησε σε μια τρυφερή εξομολόγηση, δημοσιεύοντας μια κοινή του φωτογραφία από πρόσφατη βόλτα τους.
«1 μήνας μαζί. Κι εγώ νιώθω ότι υπήρχες πάντα στη ζωή μας. Όλα ξαφνικά απέκτησαν νόημα. Ακόμη και ο χρόνος. Σ’ αγαπώ», έγραψε κάτω από την ανάρτησή της η Ιωάννα Μαλέσκου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«1 μήνας μαζί. Κι εγώ νιώθω ότι υπήρχες πάντα στη ζωή μας. Όλα ξαφνικά απέκτησαν νόημα. Ακόμη και ο χρόνος. Σ’ αγαπώ».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Το TLIFE έχει γενέθλια και αυτός ο Μάιος είναι γεμάτος εκπλήξεις! Γίνε μέρος της γιορτής με ένα κλικ εδώ.
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ