Ιωάννα Μαλέσκου – Κατερίνα Καινούργιου: Όλες οι φαρμακερές ατάκες της κόντρας σε ένα βίντεο

Μία νέα κόντρα ξέσπασε σήμερα ανάμεσα στην Ιωάννα Μαλέσκου και την Κατερίνα Καινούργιου. Όλα ξεκίνησαν από την αναπαραγωγή ενός ρεπορτάζ στο Super Κατερίνα, το οποίο έλεγε ότι το Love it θα μετακινηθεί το Σαββατοκύριακο και τη θέση του θα πάρει το Όλα Γκουντ με τους Γρηγόρη Γκουντάρα και Ναταλί Κάκκαβα.

Η Ιωάννα Μαλέσκου και η Κατερίνα Καινούργιου αντάλλαξαν… φαρμακερές ατάκες που σίγουρα θα συζητιούνται και τις επόμενες ημέρες.

«Συγγνώμη μου συγκρίνεις τώρα την Κατερίνα Καινούργιου με την Ελένη Μενεγάκη;», «Δεν προλαβαίνω να δω την εκπομπή της Κατερίνας. Νόμιζα ότι έχουμε καλές σχέσεις ή είχαμε καλές σχέσεις», «Δεν έχουν θέματα στην εκπομπή μάλλον. Κάπου να υπάρχουν όρια», «Να μην γινόμαστε νούμερα για τα νούμερα…»

«Τουλάχιστον ένα στοιχειώδης σεβασμός για ανθρώπους που έχουν περάσει πολλά σκαμπανεβάσματα και  μονοπάτια μέχρι να φτάσουν να ισορροπήσουν. Δεν ξέρω που να φτάσουν, όπου επιθυμούν», «Νιώθω ότι είναι σαν ανθρωποφαγία. Ρε παιδιά τηλεόραση κάνουμε… Μια δουλίτσα», «Εγώ μιλάω μέσα από την εκπομπή μου, δεν μιλάω δεξιά και αριστερά σε εκπομπές» ήταν μόνο μερικές ατάκες από πλευράς της Ιωάννας Μαλέσκου.

Από την πλευρά της, η Κατερίνα Καινούργιου υποστήριξε πως «Μιλάει για μικροπρέπεια και αγένεια από μένα… Αν θες Ιωάννα μου να δημιουργήσεις κόντρα, εγώ δε δημιουργώ κόντρες (…) Και αν αυτοί που σε συμβουλεύουν, σε συμβουλεύουν έτσι, είναι και οι ίδιοι που αργότερα θα σου πουν “Ιωάννα λυπόμαστε”» και θέλησε να περάσει σε διαφημιστικό διάλειμμα.

Δες όλες τις… φαρμακερές ατάκες σε ένα βίντεο:

Άραγε θα συνεχιστεί αυτή η κόντρα;

Read More

And More