Ιωάννα Μαλέσκου: «Λένε πως όταν κάτι τελειώνει, είναι γιατί αρχίζει κάτι άλλο» – Η ανάρτηση για το ιδιαίτερο καλοκαίρι

Με μια ανάρτηση στα social media η Ιωάννα Μαλέσκου μοιράζεται τις σκέψεις της για το φετινό – διαφορετικό καλοκαίρι – μετά τον ερχομό της κόρης της.

Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρει, πως τις περασμένες χρονιές, τέτοιες μέρες είχε άγχος για τις τηλεοπτικές της πρεμιέρες, ενώ πλέον βιώνει την οικογενειακή ευτυχία στην αγκαλιά της μικρής της. 

Ιωάννα Μαλέσκου – Αναλυτικά η ανάρτησή της 

«Λένε πως όταν κάτι τελειώνει, είναι γιατί αρχίζει κάτι άλλο. Σίγουρα αυτό ισχύει με τις δικές μας διακοπές. Όταν όλοι επιστρέφουν, εγώ ετοιμάζω βαλίτσες. Τέτοιες μέρες άλλοτε είχα άγχος, προετοιμασία, πρεμιέρες τηλεοπτικές, ούτε που θυμάμαι να έχω χαρεί ξεγνοιασιά και ηρεμία. Ωραία εμπειρία κι αυτή.

Αν δε δεις τη ζωή σου τελικά από άλλες πλευρές, πώς θα ξέρεις αληθινά τι σου αρέσει, τι σε γεμίζει και ποιος πραγματικά είσαι.; Εντυπωσιακό το πώς ο ερχομός της κόρης μου με κάνει να τα βλέπω όλα με άλλο μάτι. Καμιά φορά σκέφτομαι, τελικά ποια απο τις δυο μας «μαθαίνει» στην άλλη τον κόσμο. Εγώ σε εκείνη; Εκείνη σε εμένα; Ή η ζωή και στις δυο μας; Για λίγες μέρες ακόμα θα σας βομβαρδίσω με εικόνες διακοπών. Τι να κάνω η μάνα; Το είχα ανάγκη να αλλάξω εικόνες», έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου στο instagram.

Read More

And More