Ιωάννα Μαλέσκου: Λίγες μέρες πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, συνεχίζει να γυμνάζεται κανονικά – Βίντεο

Αντίστροφα μετρά πλέον τον χρόνο η Ιωάννα Μαλέσκου μέχρι να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί. 

Η παρουσιάστρια ανυπομονεί για τη μέρα που θα έρθει στον κόσμο η κόρη της, καρπός του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Δανιά, ωστόσο, συνεχίζει να είναι δραστήρια και να γυμνάζεται. Η ίδια άλλωστε δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη της για τη γυμναστική και τον υγιεινό τρόπο ζωής.

Πρόσφατα μάλιστα, σε συνέντευξή της στο iefimerida.gr είχε πει πως σκοπός της είναι να κάνει γυμναστική μέχρι και την τελευταία στιγμή.

«Κάνω μέχρι τώρα γυμναστική και ο στόχος μου είναι να γυμνάζομαι κυριολεκτικά μέχρι την τελευταία στιγμή. Αισθάνομαι καλά με τις προπονήσεις μου και ξέρω πώς η άσκηση βοηθάει πολύ τη διαδικασία του τοκετού. Για μένα είναι σημαντικό να νιώθω δραστήρια. Έχω μπει στον μήνα μου, περιμένω μέχρι τέλη του Απριλίου να γεννήσω, κι έχω πάρει 14 κιλά.

Νιώθω όπως όταν φουσκώνεις μια μπαλίτσα και αλλάζει. Επίσης, απολαμβάνω πολύ να περπατάω, όπως λέω εγώ, απολαμβάνω βόλτες με νόημα, όπως να βγω έξω και να μαζέψω λουλούδια, να μαζέψω μυρωδικά και λαχανικά, για παράδειγμα αυτή την εποχή υπάρχουν άγρια σπαράγγια, και στη πορεία να φτιάξω κάτι υγιεινό για να φάμε… Γενικά, μου αρέσει που αλλάζω παραστάσεις» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

‘Ετσι και χθες, η Ιωάννα Μαλέσκου πήγε για το αγαπημένο της μάθημα Pilates δημοσιεύοντας στον λογαριασμό της στο instagram και ένα σχετικό βίντεο.

Δες παρακάτω το βίντεο που δημοσίευσε.

Read More

And More