Ιωάννα Μαλέσκου: Ο συγκινητικός δημόσιος απολογισμός μετά το φινάλε της εκπομπής της στην Κρήτη TV!

Το μεσημέρι της Παρασκευής, η εκπομπή “Καλό Μεσημέρι” στο κανάλι Κρήτη TV έριξε αυλαία, με την Ιωάννα Μαλέσκου να ξεσπά σε κλάματα on air λίγο πριν το φινάλε.

Η παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει ένα νέο επαγγελματικό βήμα και τη νέα τηλεοπτική σεζόν να βρίσκεται στον ΣΚΑΪ, παρουσιάζοντας μια νέα εκπομπή στη μεσημεριανή ζώνη του σταθμού.

Λίγες ώρες αφότου αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό, η Ιωάννα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την τελευταία φωτογραφία που έβγαλε στο πλατό της και στη λεζάντα που την συνόδευε έκανε έναν μικρό απολογισμό και ευχαρίστησε όσους ήταν διπλά της όλα αυτά το χρόνια.

“Ένας κύκλος ζωής έκλεισε και ένας νέος ανοίγει. Ευχαριστώ την ΚΡΗΤΗ TV για την εμπιστοσύνη της στα χρόνια συνεργασίας μας και τη στήριξή της στο νέο μου επαγγελματικό βήμα. Το “Καλό Μεσημέρι” σχημάτισε την Ιωάννα που γνωρίζετε, την Ιωάννα που αγαπάτε. Το ραντεβού μας θα ανανεωθεί, το πρότζεκτ μπορεί να αλλάξει, θα παραμείνει όμως πάντα ίδια η συνέπεια, η αξιοπρέπεια και ο σεβασμός προς όλους και όλες εσάς που με αγκαλιάζετε και με “βάζετε” στο σπίτι σας.! Σας ευχαριστώ! Τα λέμε σύντομα. Με αγάπη, Η Ιωάννα σας” , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Read More

And More